Zadrugar otkrio groznu istinu o Staniji: Oralno je zadovoljavala poznatog starca na samrti!

Autor:

Zadruga

08.05.2019

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici zadruge tvrde da je Stanija Dobrojević navodno oralno zadovoljavala vlasnika "Plejboja" Hjua Hefnera i to pred njegovu smrt!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Izneo teške optužbe na račun Stanije Dobojević, Toma Panić...

Ovu optužbu na starletin račun prvi je izneo maneken Toma Panić, koji je jedno vreme radio u Americi, a zatim su ga podržali i svi ostali koji ratuju s njom.

Stanija optužuje sve devojke da su kurve jer ih zapravo poredi sa sobom! Ona je po*ušila Hjuu Hefneru na samrti i to samo da bi došla na naslovnu "Plejboja", pa misli da su sve cure takve - rekao je Panić, a Aleksandra Subotić je dolila ulje na vatru:

- Ajde, bre, Stanija, je*ala si se s kim si stigla! Svi znaju čime se baviš!

Kao oparena Dobrojevićeva je na ovo skočila.

- Vi ste šljam iz rijalitija koji priča gluposti! Ružno je da govorite kako sam zadovoljavala matorog čoveka pred smrt. Jedina sam Srpkinja koja je bila u Hefnerovoj vili u Holivudu. Ljubomorni ste na to! - siktala je "Plejbojeva" zečica, a zatim se prisetila  druženja sa čovekom kom su zavideli mnogi muškarci na svetu:

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Stanija Doborojević...

- Kada sam 2012. godine ušla u "Plejboj menšn", moji snovi su postali stvarnost! Bila sam među poznatim glumcima i sportistima iz Holivuda. Žurke su bile glamurozne, a devojke su tretirane kao kraljice. Hefner je bio fin dekica, sitan i star, ali pravi džentlmen. Devojke su ga obožavale! Bio je sa najlepšim devojkama sveta dok ga nije izdala snaga.

Stanija je rekla da je zapravo od najpoznatije svetske starlete naučila kako da zarađuje golotinjom.

-Ja sam srpska Kim Kardašijan! Od nje sam naučila da može da se zarađuje od tela, a da se ono ne prodaje - istakla je rijaliti zvezda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hju Hefner...

Ona se zatim obrušila na Tomu, tvrdeći da je zapravo on oralno zadovoljavao muškarce kako bi napravio karijeru u manekenstvu.

- Verovatno si dudlao mnogima u Americi, a ništa nisi postigao u modelingu! Da sam vlasnica nekog lista poput "Plejboja", pitala bih Tomu: "Hoćeš naslovnu? Dudlaj!" I opet mu je ne bih dala, jer nije interesantan -  zaključila je Stanija.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

08.05.2019 21:56

Laže Toma Hefner. Izmislio priču.

Odgovori 24 2
Duško

09.05.2019 09:19

Toma mrzi Staniju jer ne može da je ima. Mada on mrzi i Nadeždu, iako ju je imao.