Miki posle udesa ide pravo u zatvor!

Autor:

Zadruga

09.05.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Ðuričić bi posle udesa koji je napravio, prilikom kog je na dva mesta polomio karličnu kost, trebalo da ide pravo u zatvor zbog ugrožavanja bezbednosti i vožnje bez vozačke dozvole!

RepublikaFoto: E-stock/D. Stanojević
Miki Đuričić...

Naime, bivši zadrugar juče ujutru je oko 5.45 imao saobraćajnu nezgodu na ulazu u mesto Obreže blizu Pećinaca kada je, kako saznajemo, zaspao za volanom. Direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović za Srpski telegraf je izjavio da je zgrožen Mikijevim postupcima i nalaže da višestrukog prestupnika treba odmah kazniti.

- Đuričić je napravio ozbiljno krivično delo. Osim što je sebe doveo u opasnost, izložio je i sve prisutne opasnošću. On kada izađe na put, svi su ugroženi jer on ne zna da vozi i nema dokaz da vozi. Sigurno će biti predat zakonu nakon pregleda i sigurno ga ne očekuje mala kazna za takvo delo. Najstrože ga treba kazniti zbog ugrožavanja celokupnog saobraćaja - rekao je Okanović, koji je bio vidno uzrujan zbog takvog Mikijevog postupka.

RepublikaFoto: prntscr Pink TV
Miki...

Osim njega, za naš list je pričao i Milan Vujanić, profesor na Saobraćajnom fakultetu, koji je oštro osudio Đuričićevo ponašanje za volanom.

- Malo je reći da sam zgranut Mikijevim ponašanjem. Vožnja bez dozvole je krivično delo, posebno što je on višestruki prestupnik. Briga me što rizikuje svoj život, ali on je velika opasnost za sve u saobraćaju. Tu budalu hitno treba strpati iza rešetaka da ne bi pobio decu. Nažalost, zbog takvog kretena ugrožena je bezbednost naše dece, ali i svih nas - rekao je Vujanić.

RepublikaFoto: ST/E. ČONKIĆ
Milan Vujanić...

Kako je Miki nakon udesa prebačen na VMA, Mirko Đuričić nam je ispričao u kakvom je stanju njegov sin.

- Primljen je na odeljenje ortopedije sa teškim telesnim povredama. Sve posekotine, kao i povrede, sanirane su. Moraće do daljnjeg da ostane u bolnici - rekao je Mirko i otkrio šta mu je sin rekao kada se čuo sa njim.

- Čim sam saznao, odmah sam ga pozvao, bio je svestan i rekao mi je da je izašao sam iz auta, da nije toliko strašno, ali bolje da se nije desilo. Međutim, situacija nije baš takva, ipak ima ozbiljne povrede - dodao je otac rijaliti-igrača, dok zadrugarov brat od strica Nenad kaže da je veoma zabrinut za brata.

Miki: Doktori su mi rekli da razmišljaju o operaciji jer mi je na dva mesta polomljena karlica

- Miki će morati da ostane u bolnici. Iako se na prvu ruku činilo da je sve u redu, izgleda da ima komplikacija. Rade mu sve moguće preglede, strahujem za njegov život - rekao je za naš list Đuričićev brat. Nakon nekog vremena uspeli smo da dobijemo i Mikija, koji je za Srpski telegraf otkrio u kakvom se stanju trenutno nalazi.

Foto: Privatna arhiva
Slupan Polo, Miki posle udesa ostavio tuđi auto i pobegao...

- Karlica mi je polomljena na dva mesta. Doktori su mi rekli da razmišljaju o operaciji i da ću ostati u bolnici dok se sve ne reši. Zaspao sam za volanom, šta da radim, živ sam čovek, pa grešim - rekao je bivši zadrugar.

Foto: instagram.com/mikidjuricickupinovo

Miki: Vozio sam bahato bez dozvole

Miki Ðuričić se 2014. godine nagodio s tužilaštvom i nije krivično odgovarao zbog toga što je napao policajca nakon fudbalske utakmice u njegovom rodnom mestu. Ðuričić se tom nagodbom obavezao da će u humanitarne svrhe uplatiti 200.000 dinara, a krivični postupak protiv njega bio je obustavljen.

- Tačno je da sam vozio bez vozačke dozvole i moram da snosim odgovornost zbog toga. Ja kao javna ličnost moram da dajem primer drugim ljudima. Jesam bio bahat i bezobrazan, jer sam bio iznerviran. Platiću kaznu od 100.000 dinara zbog vožnje bez dozvole i još 100.000 dinara zbog bahatog ponašanja - rekao je tada Ðuričić.

Podsećanja radi, pčelar iz Kupinova je često pravio probleme, sklon je tučama, ali i kocki. Sam je pre tri godine priznao da je sav novac od učešća u rijalitiju prokockao. Iako je pokušavao da osnuje svoj biznis, a potom se oproba i u voditeljskoj profesiji, nije mu išlo. Izjavio je da alkohol nikada nije pio, kockao se jeste, ali je navodno prestao. Na kocku je potrošio 200.000 evra. Takođe je u rijalitiju "Maldivi" priznao da se drogirao, ali da je i to batalio.

Foto: facebook.com/Miroslav Miki Djuričić-FAN PAGE

Mikijeva crna strana

- 2013. u "Farmi" udario pesnicom u glavu Marka Vanilu

- 2013. u "Farmi 5" gađao Jelenu Golubović ciglom u glavu

- 2014. se pobio na utakmici, gde je napao i policajca

- 2014. je priveden zbog vožnje bez vozačke dozvole i bahate vožnje

- 2015. je priveden 48 sati na trežnjenje, vožnja bez dozvole u alkoholisanom stanju

- 2016. u rijalitiju "Maldivi" krvnički je prebio Ivana Gavrilovića

- 2018. u rijalitiju "Zadruga" šutirao je Tomu, da bi ga nakon toga udario pesnicom

- 2019. u rijalitiju "Zadruga 2" počupao je za kosu i udario u glavu Aleksandru Subotić

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zec

09.05.2019 08:31

Navikao on na ležanje i samicu Rehab. Samo ne ide honorar.

Odgovori 18 0
Bibi

09.05.2019 10:52

Nikome nije jasno kako je Miki povlašćen i kako on nikada ni za šta nije odgovaraо. Pa koliko je već puta vozio bez vozačke dozvole i pravio prekršaje u vožnji? Zar za njega ne važi nikakav zakon?i kako to drugi ljudi odgovaraju za sve svoje prekršaja on nikada?

Odgovori 10 0