Lazaru rođeni ujak preminuo pred očima!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Jeremić vuče kroz život velike psihičke traume jer mu je rođeni ujak umro pred očima pre nekoliko godina. Kako Rijaliti saznaje, ovaj zadrugar dugo je ćutao o onome što ga tišti jer je doživeo nekoliko porodičnih tragedija od kojih se nije oporavio ni danas, kada je u zrelim godinama.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Lazar Jeremić...

Naime, Lazaru je pre nekoliko godina preminuo ujak kojeg je voleo više od roditelja, a okolnosti su bile više nego užasne.

- Iako u dosadašnjim rijalitijima u kojima je učestvovao važi za osobu koja se stalno smeje i nema briga ni problema, te kao da mu je u životu sve potaman, iza osmeha se krije velika tuga. Scena zbog koje Lazar vuče traume desila se pre nekoliko godina i ništa nije slutilo na zlo. Njegov ujak bio im je u gostima, sve je bilo uobičajeno, veče kao i svako drugo. Ujak se jednog momenta požalio da mu je loše i da ne zna šta mu se dešava. I dok su roditelji otišli da pozovu pomoć, Lazar je ostao sam sa ujakom u sobi. Kada mu je prišao da ga dodirne i pita da li je dobro, čoveku je pala glava, a onda se srušio sa stolice na patos. Bio je mrtav. Lazar je samo stajao i nemo gledao scenu bez snage da se pomeri - kaže izvor blizak Jeremiću.

RepublikaFoto: printscreen/instagram.com/lazar_jeremic_jera
Lazar...

- Kažu da su ga roditelji zatekli užasnutog i da se tresao kao prut. Nije ništa progovarao, ostao je bez glasa. Posle sat vremena pobegao je iz kuće i niko nije znao gde je narednih nekoliko sati. Jadničak, našao je neku ruševinu u kraju i tu je plakao satima. Ujaka je voleo kao oca i majku, a šok mu je bio još veći jer se sve desilo iznenada i to pred njegovim očima. Jedva je došao i na sahranu. Posle toga on neko vreme nije bio onaj dečko koga svi znaju. Dugo nije imao osmeh na licu. U sobu gde je ujak preminuo nije ulazio, a spavao je kod drugara mesecima dok nije smogao snage da se vrati svojima. I danas sanja scenu kako mu ujak mrtav pada na pod i ne pomera se. Posećivao je i psihijatre, ali nije mnogo pomoglo. Uvek kada se toga seti, on postane druga osoba - završava izvor Rijalitija.

Foto: printscreen/TVPink

Zatekao dedu mrtvog u kupatilu!

Lazar Jeremić je u "Zadruzi 2" otkrio da je kao dete dok se sa vršnjacima igrao žmurke zatekao dedu koji je preminuo u kupatilu kuće. Lazar je bio mali, pa tada nije razumeo šta se dešava. Video je da se deda ne pomera i da ne daje nikakve znake života, počeo je da plače i onda su ostali shvatili da imaju smrtni slučaj u kući. Od malena je prestravljen, to su slike koje se deci urežu za čitav život u sećanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bacali mu crnu magiju na porodičnu kuću!

Lazar je svojim cimerima u beloj kući ispričao kako su njegovi često u dvorištu i kući nalazili predmete koji su ukazivali na to da im neko baca vradžbine.

- U podu smo svašta nalazili, žilete ispod praga, kosu i razne druge predmete. Nisam verovao da to može da nam naudi, ali kasnije se ispostavilo da nije tako i da su te vradžbine mnogo opasne - rekao je Lazar.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading