Gagi Đogani na ivici živaca zbog Miljkovića: Marko je iskompleksirana budala!

Autor:

Zadruga

07.05.2019

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gagi Đogani upućen je u sva dešavanja u rijalitiju "Zadruga", u kojem je njegova ćerka Luna Đogani. Nakon poslednjeg raskida i pomirenja između nje i Marka Miljkovića, Đogani je odlučio da iznese strašne uvrede na račun svog, još uvek aktuelnog, zeta Marka.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/
Marko i Gagi...

Gagi za Rijaliti otkriva da misli da je njegova ćerka Luna postala skroz nesigurna i bez samopouzdanja, te mu se čini da se plaši da je Miljković zauvek ne ostavi. Takođe, smatra da od njene veze sa Markom neće biti ništa.

- Marko nije nikakav muškarac! On je iskompleksirana budala, koja svoje frustracije leči na mojoj ćerki. Luna više ne zna šta da radi, psihički je opet jako loše. Igra se njenim osećanjima, zbog njega će ona opet biti na lekovima - ljutito je rekao Lunom otac i dodao da je od samog početka njihove veze smatrao da je osuđena na neuspeh, kao i da Miljković samo koristi njegovu ćerku zarad boljeg plasmana u rijaliti šou programu "Zadruga".

- Ja sam rekao da od te veze nema ništa, i to je to. Ne idu jedno uz drugo. Mislim da on neke svoje probleme u glavi iskaljuje na njoj, a ona toga uopšte nije svesna - iskreno je rekao Gagi, koji je u početku isticao kako se neće mešati u Lunin izbor, ali sada su se stvari promenile, pa o Marku više nema tako lepo mišljenje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

- Za sve što on uradi krivi moju ćerku, nabija joj osećaj krivice i iz svake situacije želi da izađe kao pobednik. Nikada ne staje na njenu stranu, nikada neće da kaže ništa o njihovoj vezi dok ga Luna ne izmoli da opiše osećanja - kaže Đogani i napominje kako Marku smeta što je Luna samostalna i dominantnija od njega.

- Moja ćerka je mnogo jača od njega, ona za sve ima odgovor, a on pokušava da je ućutka i zabranjuje joj da priča ono što ona misli. To mi je užasno, ma ne može niko, pa ni on, Luni ništa da zabrani. Ne znam šta će biti do kraja, ali ima stvari koje mi se nikako ne dopadaju niti slute na dobro - zaključio je Gagi za Rijaliti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna: Marko me ne poštuje, ali ja ga volim

Luna Đogani otvorila je dušu Ognjenu Amidžiću i pričala mu o svojoj vezi sa Markom Miljkovićem, s kojim se nedavno pomirila.

- Marko me ne poštuje, ali ja ga volim. Pokušaćemo još jednom. Ono što meni smeta on će da ublaži, što ću i ja uraditi sa svoje strane. Ja ću dati sve od sebe da ovo uspe - iskrena je bila Đoganijeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

07.05.2019 17:07

Nepismeni Gagi ne može da ocenjuje nekoga pametnijeg od sebe.

Odgovori 29 2