(VIDEO) Sve ste slagali: Haos u studiju, Dušica i Snežana vređale jednu drugu u emisiji!

Autor:

Zadruga

05.05.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Ilić sinoć je napustila Zadrugu, a tokom intervjua je imala manji verbalni okršaj sa voditeljkom Dušicom Jakovljević.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević I Snežana Ilić

Snežana je po izlasku iz Zadruge na Dušičino pitanje koja je najbolja uspomena iz Zadruge rekla "spektakularan ulazak", a potom oplela po Zadrugarima.

- Ne znam gde bih mogla da pokupim ljude sa takvim vokabularom. To je neka specijalna obuka - rekla je Snežana, a Dušica joj je skrenula pažnju da ne treba da vređa bilo koga i pokušala da je definiše.

- Mnogi vrsni socijolozi su rekli da je Zadruga zapravo prava slika, definitivno prava slika srpskog društva. Možda vi pripadate u onu grupu ljudi koji ne žele da priznaju sebi  da živimo u tom društvu mimikrije i da se pravimo nešto što nismo i da ne želimo da priznamo kada nas neko "ubode prstom u oko" - rekla je Dušica, a sudija joj je odbrusila:

- To govorite o zadrugarima, Dušice. Ja znam kome pripadam, nisam ja poput takvih, meni takav polusvet ne bi mogao da priđe, obići ću blok kada ih vidim - rekla je ona.

Dušica joj je opet skrenula pažnju da vređa zadrugare, ali i gledaoce. Međutim, Snežana je tada oplela po članu obezbeđenja.

- Imala sam problema sa visokim pritiskom, pa su me vodili kod lekara opšte prakse. Tada sam doživela da je jedan čovek koji je izigravao obezbeđenje, neki debeljuca, ne znam kako se zove, rekao da mrzi sudije, da su sudije korumpirane. Ja sam ga pitala: "Jesam li ja korumpirana?" a on je rekao: "Celo sudstvo." Eto, umesto da obezbeđuje i razdvaja ljude dok borave u "Zadruzi", on je mene vređao celim putem - rekla je Snežana, a tu ju je prekinula Dušica i  poručila joj da laže.

- Mogu da vam kažem da ništa nije od toga nije istina, kao i da mi brinemo o svim zadrugarima. Bilo je ponuđeno i kada vam je bilo loše da idete u bolnici, ali i to ste odbili. Mislim da je sve ovo samo samo dokaz da vam je klrivo zbog nominacije .

- Ne, ja sam apsolutna srećna što sam napustila Zadrugu.

- Kakvi bi tek bili da niste.

- Ja se nadam da smo završili intervju, mogu li da idem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dragana

05.05.2019 14:00

Ova njena reakcija ja normalna i ocekivana. Iz dana u dan pokazuju njima unutra a i nama da su pojedinci povlasceni, da imaju informacije iz spoljnog sveta, da se vec zna pobednik... kako se priblizava kraj bice ovakvih reakcija sve vise i vise.

Odgovori 76 3
janko

05.05.2019 17:47

Sudija Snežana je sve iznela tačno i istinito.

Odgovori 60 0
Zec

05.05.2019 18:00

Snežana je govorila istinu a Dušica je neosnovano vredjala sudiju Snežanu.

Odgovori 60 0
Anđela

05.05.2019 19:41

Dušica je bila vrlo ostrašćena, napadala i vredjala sudiju Snežanu. Toliko napadanje nisam nigde videla.

Odgovori 41 0