Zola navukao Miljanu na porok: Kulićeva dužna zelenašima, potrošila 9.000 evra!

Autor:

Zadruga

02.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo je u "Zadruzi 2" sa dečkom Lazarom Čolićem Zolom, a pre ponovnog ulaska u rijaliti potrošila je 9.000 evra koje je dobila kao honorar za učešće u popularnom šou programu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dužna zelenašima... Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola

Miljana je pre ulaska u rijlaiti sa Zolom počela da se kocka, i tada je potrošila sav honorar koji je dobila u "Zadruzi 2", a onda je se obratila onima kojima nije trebalo - zelenašima. Naime, otkako su poznata Nišlijka i di-džej nakratko napustili "Zadrugu", dane su provodili po kafanama i kockarnicama. Iako je rijaliti učesnica dala reč da neće trošiti zarađeni honorar i dizati novac s računa koji je namenila sinu Željku, ona je prekršila obećanje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Gubila pare na slot aparatima... Miljana

- Kulićeva je uzimala pare od "Zadruge" kako bi igrala igre na sreću, a taj predlog dao je njen verenik, koji gleda da zaradi na što lakši način. Kada su u početku dobijali novac i dostigli sumu od 9.000 evra, ozbiljno su se navukli. Međutim, sve su pukli. Pošto nisu bili čak ni na nuli, obratili su se zelenašima i uzeli nekoliko hiljada evra na kamatu. Miljana je pregovarala i dogovorila se da će sve do dinara vratiti kada se završi rijaliti - otkriva izvor za beogradske medije i dodaje da je Nišlijka potrošila čak i pozajmljeni novac.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Zola navukao Miljanu na kocku...

- I to što je uzela, otišlo je na aparate. Kada je izgubila sve što je preostalo, malo je falilo da doživi nervni slom. S druge strane, Miljana je ubeđena da će ponovo zaraditi novac u kockarnici nakon „Zadruge“. Ona je inače dnevno po nekoliko sati provodila tu kao najostrašćeniji kockar - kaže izvor.

Podsetimo, Miljana i Zola pre nego što su ponovo ušli u rijaliti, dok su bili u Nišu, napravili su navodno dugove, koje je njen otac Siniša Kulić morao da plaća po kafanama i restoranima. Ona je odlučila da preko Instagrama reklamira razne brendove i na taj način zarađuje, ali ponuda nije bilo. Kako nije odustajala od svoje namere, počela je lično da posećuje butike i nudi svoje usluge, ali ni to nije upalilo. Kasnije su oboje išli i jeli po restoranima, a hranu nisu ni plaćali, već su bežali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

02.05.2019 07:17

Kad izadju uzeće oni sve pare kladionicama. Ali samo u snu. Možda neće moći ni u snu.