Ko u horor filmu: Luna imala napad ludila, bacala se i vrištala dok nije poplavela!

Autor:

Zadruga

30.04.2019

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pošto se sinoć razmatralo da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Luni Đogani, jer je Maji Marinković rekla da pravi žrtvu od nje, blogerka je napustila kuću i uletela u pab, gde je toliko histerisala da je pala sa nogu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna van sebe...

Pošto se razmatralo da li je Zlata Đurković ispala dvolična prema Luni Đogani, jer je Maji Marinković rekla da pravi žrtvu od nje, blogerka je napustila kuću i uletela u pab, gde je toliko histerisala da je pala sa nogu.

Savo Perović, Lepi Mića i Miljana Kulić u jednom trenutku zajedno su pokušavali da je smire, ali Luna je bila van sebe od bola i besa.

- Neću da slušam te gluposti... Hoće da pričaju o ku*cu mog bivšeg dečka, kako će da se nabija (Maja) na njega?! Kako ih nije sramota? Šta sam ja ovde, igračka? Je*em vas u usta sve, vi ćete sa mojim srcem da se igrate! Koje je tako čudno i puno ljubavi! Dokle preko moje grbače... histerisala je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Drina

30.04.2019 10:29

Luna je pohadjala dečju glumačku školu. A ima i talenta za glumu. Međutim preteruje, kao i uvek.

Odgovori 25 1
Jelena

30.04.2019 12:40

@Drina - Ljudi, ovo nije gluma, ovo je STVARNOST, djevojka pati on histrionickog poremecaja licnosti, ovaj poremecaj cesto zovu i glumacki poremecaj zbog teatralnog iskazivanja emocija oboljele osobe, potrazite na net-u malo vise o ovome da procitate.

Odgovori 13 2
Slobodan

30.04.2019 10:44

Toliko dobro glumi da su joj i dva zadrugara poverovala.

Odgovori 28 2