Zaratile Aleksandra i Stanija: Bog će im suditi, ogrešiše se o Vaskrs!

Autor:

Zadruga

29.04.2019

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po povratku Aleksandre Subotić u "Zadrugu", rijaliti zvezda iz Kaluđerice postala je bliska prijateljiica sa Stanijom Dobrojević. Međutim, sve ima svoje granice, te je Subotićeva veoma zamerila zadrugarki na ponašanju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Stanija u svađi zbog Karađorđa

Stanija je sinoć imala verbalni sukob sa Karađorđem Subotićem, jer je smatrala da koristi svaki trenutak da je potkači, te mu je u jednom trenutku i poručila da mu je sve oprošteno jer zna da to radi kako bi osvojio bar automobil u finalu.

Stanija se potom udaljila i nastavila da proziva Karađorđa u spavaćoj sobi, nakog čega joj je Aleksandra skrenula pažnju i stavila joj do znanja da ne može tako da se ponaša.

- Hajde reci to njemu. Zašto ga ogovaraš i to još dok sam ja tu, koja sam njegova ćerka, i vidiš da sam tu. Ružno je, ružno je Stanija, sačekaj bar da odem. Vaskrs je i neprijatno mi je da slušam ove stvari. Vaskrs je i onda mi je neprijatno - rekla je ona.

I zaista, gde na najveći hrišćanski praznik da se svađaju, one kao da na boga ne misle... Ostade im Vaskrs samo na rečima, a na delu - svakakve im gadosti iz usta izađoše...

Stanija joj je dodala da će zaćutati i da je ne dotiče šta Karađorđe kaže, već da je glupo što je bio dobar sa njom i sada je krenuo "đonom na nju".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Stanija

Aleksandra je i na ovo imala brutalan odgovor za dojučerašnju prijateljicu:

- Ti si krenula đonom na mene, rekla si da gazim preko mrtvih. Sve najgore što može da se kaže jednoj osobi si meni rekla. Okrenula si mi leđa - rekla je Aleksandra, a Dobrojevićeva joj je poručila:

- Ja sam se distancirala od tebe. Želim ti sve najbolje, kao i njemu - rekla je Stanija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marijana

29.04.2019 12:25

Aleksandra zaratila sa svima.

Ruska

29.04.2019 16:43

Zena koja je pijana , gazila Srpsku zastavu ... prica o hriscanskom prazniku !