(VIDEO) Bilo je gusto: Ovo su svi pobednici Zadrugovizije!

Autor:

Zadruga

28.04.2019

07:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i svakog puta do sada, stručni žiri je izabrao svog pobednika, novinarski žiri svog, a gledaoci su imali prilike da izaberu čak dva!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, oni su imali prilike da glasaju tako što će slati SMS glasove, ali i glasanjem na Fejsbuku, na zvaničnoj stranici televizije Pink.

Odlukom velikog broja glasova pobedu Fejsbuk glasanja odnela je ekipa koju čine Aleksandra Subotić, Sanja Stanković i Karađorđe Subotić!

Po odluci gledalaca koji su ove noći bez daha pratili "Zadrugoviziju 3" i koji su slali svoje SMS glasove, voditelj Ognjen Amidžić istakao je da je borba bila neizvesna i to između bivših partnera. Dok su sa jedne strane bili Luna Đogani, David Dragojeviće i Marko Petrušević Petrućim sa druge su Marko Miljković, Lazar Čolić Zola i Aleksa Savić. Ali na kraju pobedu su odneli Luna, David i Petrući.

Luna je apsolutni pobednik, ona i zaslužuje nagradu - izjavio je Marko kada ga je Dušica upitala koga on video kao pobednike.

Voditelj Darko Tanasijević obavestio je zadrugare da će pobednik "Zadrugovizije 3" od strane novinarskog žirija imati posebnu privilegiju, a to je da će imati 5 minuta sa svojim namilijima. Kako će to dobiti.

Novinarski žiri je odlučio ove večeri da nagradu dodeli ekipi koju su činili Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora osvojivši 96 poena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

28.04.2019 08:38

Lunjara je pobednik po viskovim vriskovima. I da nije pevala pobedila bi. Glasovi od drugih prebaceni su njoj.

Odgovori 15 6
Jeca

28.04.2019 08:49

Nisam zadovoljna pobednicima. Nije se gledao kvalitet.

Odgovori 14 1