Ona i dalje nije raskrstila s tim čovekom: Marko ostavio Lunu pred svima i to zbog Slobe!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković definitivno su stavili tačku na svoju vezu, a iako je blogerka danas govorila kako će ona raskinuti s njim, di-džej ju je preduhitrio.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko raskinuo s Lunom...

Kao glavni razlog raskida, Marko je naveo činjenicu da Luna i dalje nije rasčistila sa Slobodanom Radanovićem u kog je bila ludo zaljubljena u prethodnoj sezoni "Zadruge":

- Ova Zadrugovizija je pokazala da ona nije raskrstila sa prošlošu, ali jednostavno ona sa tim čovekom još uvek nije raščistila i meni je to jasno kao dan. Najbolje je da raskinemo ovog trenutka - bio je nedvosmislen di-džej.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đoganijeva teško podnela raskid...

- Evo, devojke navalite. Čovek sa 35 godina koji ne može da se skrasi u vezi. Meni je govorio da je previše dobar za mene, a evo sada ovako preko stola, znala sam - rekla je Luna koja je odgovorila napadom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kraj veze... Marko i Luna

- Raskinuli smo, ne komentarisem vise ništa- rekao je Marko voditelju kada je pokušao da ponovo zatraži objašnjenje od njega za ovako sraman potez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
CTOJAH

25.04.2019 16:42

Марко је потпуно у праву. Луна верује другима а не верује свом дечку.

Odgovori 55 1
Mila

26.04.2019 07:31

@CTOJAH - Lunjara od pomisli na Slobu plače i ne može da govori sinoć za stolom. Plače za Slobom a "voli" Marka? Ona ako se ne uda u Zadruzi nema šansi da se uda u Beogradu. On mora da se uda u Zadruzi, pa makar za Savu.

Odgovori 32 0
Dejan

26.04.2019 09:30

@CTOJAH - Definitivno Luna nije raskrstila sa Slobom. Ne može da voli Slobu i Marka istovremeno. Ona ljubi Marka a misli na Slobu. Bolesno.

Odgovori 32 1
Jelena

26.04.2019 15:04

@CTOJAH - To je jedan od simptoma njenog mentalnog poremecaja, histericne osobe lako podpadaju pod uticaj vecine.

Odgovori 14 0