Detalji raskida Ane i Davida zbog Aleksandre!

Autor:

Zadruga

25.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta iz Ivanjice je poludela i rešila da raskine vezu jer, po njenim rečima, njen rijaliti-dečko nema stav i nema reč, pa je uprkos tome što se zarekao da neće gostovati kod Ognjena Amidžića, ipak otišao rame uz rame sa bivšom. Ana Korać i David Dragojević posvađali su se nakon što je on gostovao u emisiji "Amdži šou" sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac/instagram.com/___californicationST/Đ. KOJADINOVIĆ

Naime, David je prvo napravio haos u Beloj kući kada je samo pola sata pred početak emisije "Amidži šou" odbio da gostuje u njoj. Ipak, vrlo brzo, nakon pisma produkcije, predomislio se, pa je počeo da se sprema.

Ana je otrčala u spavaću sobu i počela da plače ispod pokrivača, a onda je krenula u izolaciju, ali je naišla na Davida, koji je šetao u dvorištu, pa je počela da viče na njega.

Ne se*i više, puši ku*ac, majmune jedan! Nauči da imaš svoj stav, urlala je Ana Davidu

- Boli me ku*ac! Ako si rekao da ćeš da ideš, onda ćeš da ideš! Ne se*i više, puši ku*ac, majmune jedan! Nauči da imaš svoj stav - vikala je Ana.

Ana je nastavila da pravi scene u izolaciji, a Lepi Mića i Lazar Jeremić otišli su kod nje kako bi je utešili dok je David bio na snimanju. Kada se vratio sa snimanja, Ana nije htela da priča s njim, a na žurku na kojoj je pevala Katarina Živković otišli su odvojeno i nisu komunicirali cele večeri. Ana je na kraju žurke otišla na dok i zaplakala, ne znajući da će vrlo brzo da dojuri David sa ćebencetom kako bi je pokrio. Dok su njoj tekle suze, Dragojević je obgrlio devojku, a ona je negodovala, pa mu je zapretila raskidom ukoliko ne promeni ponašanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Molio je da se pomire... Ana i David

- Bolje da budem kvalitetno sama, nego sa tobom. Ti vodi tvoje borbe sam. Evo, ja ću tebe ostaviti, ne želim te takvog. Treba da ti objašnjavam kako treba da se ponašaš. Ne radim ništa ovde jer mora. Neću da te učim, imaš 30 godina. Svojim s*anjima uvlačiš i mene. Jedva čekam da se sve ovo završi. Nemaš svoj stav. Dosadan si, pusti me - raskinula je Ana s Davidom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Adam

25.04.2019 07:45

Ana u prvoj Zadruzi bila najomiljenija medju zadrugarima. Svima bila mila i draga. Sada zbog Davida postala neomiljena. Kada David sve raščisti sa svojom bivšom neka se javi.

Odgovori 13 0
Miki

25.04.2019 08:36

David ne znaa gde će. Da li levo ili desno. Ne može na obe strane. Jednu mora da prekine.

Odgovori 13 0
Kimi

25.04.2019 08:41

David da raščisti sa prethodnom Aleksandrom pa da traži drugu ljubavnu vezu.

Odgovori 13 0