Prizor za nevericu u "Zadruzi 2": Skinula se u tange i zagrala, svi gledali u šoku!

Autor: Republika

Zadruga

24.04.2019

19:18

Lepo vreme izmamilo je mnoge učesnice "Zadruge 2" da obuku kupaće kostime i da zavode svojim izgledom muške članove rijalitija, a ona je definitivno uspela svima da pomuti pamet kada se danas obnažila.

youtube.com/printscreen
Stanija igra...

Stanija Dobrojević se skinula u minijaturni kupaći kostim, pokazala svoje izvajano telo pa zaigrala. Igrala je u crnom tanga kupaćem kostimu iz kog su virile njene bujne grudi, a na glavi je imala veliki crni šešir.

Stanija važi za jednu od najzgodniju na imanju u rijalitiju "Zadruga 2", čim je malo otoplilo zečica je odlučila da pokaže svoje telo na kome bi joj mnoge zadrugarke pozavidele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tell a woman she's nothing without you, and watch her turn around and become everything... without you! ?

A post shared by STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic) on Nov 18, 2018 at 12:01pm PST

Dobrojevićeva je, inače, poznata po svom promiskuitetnom oblačenju o čemu svedoče i njene fotografije sa društvene mreže instagram pre ulaska u "Zadrugu 2".

Lepa zadrugarka se osamila na doku, pa zaigrala uz numeru "Ista ja", pesmu Milice Todorović. Ona je izgleda želela da poruči Vladimiru Tomoviću da neće uspeti da nađe neku kao ona, kao i da sa novom devojkom neće imati ono što je imao sa njom. Stanija je ovim poslala jasnu poruku svom bivšem dečku. 

Komentari (2)

Loading
Aco

25.04.2019 08:56

Stanija je najbolja u Zadruzi. Igrala je fantastično kao u spotu.