EKSKLUZIVNO: Njih TRI se bore za ovu POZICIJU!

Zadruga

29.08.2017

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesto voditeljke najimpozantnijeg i najskupljeg projekta ikada u regionu, rijalitija "Zadruga", koji počinje 6. septembra, još uvek je upražnjeno. Iako mediji svakodnevno spekulišu da će se na tom mestu naći Soraja Vučelić, pa zatim Rada Radenović, portal Pink.rs otkriva da su za ovo radno mesto aplicirale čak tri dame:

Foto: Promo foto
Potencijalne voditeljke

Iako mediji svakodnevno spekulišu da će se na tom mestu naći Soraja Vučelić, pa zatim Rada Radenović, saznajemo da su za ovo radno mesto aplicirale čak tri dame. 

Pored Rade Radenović i Soraje Vučelić, kako otkriva izvor blizak produkciji rijalitija "Zadruga" , moguće je da će voditeljka biti možda i ova starleta, a novopečena pevačica Stanija Dobrojević. 

 

 

 

RepublikaFoto: Promo foto
Rada Radenović

 

- Čelni ljudi TV Pink i produkcija rijalitija "Zadruga" još nisu doneli odluku o tome ko će biti voditelj novog rijalitija. Mnogo njih se javilo sa željom da se nađe na ovom mestu, ali su u uži izbor ušle Soraja, Rada i Stanija, koje su se i najviše nudile za ovaj posao. Razgovori i pregovori sa učesnicma još traju, a za ko će se naći u voditeljskoj ulozi, produkcija će odlučiti na kraju, odnosno par dana pred početak rijalitija "Zadruga" - otkriva izvor blizak produkciji i dodaje da nije odlučeno ni koliko će ukupno voditelja biti. 

 

 

 

 

 

 

- O broju voditelja ovog rijaliti programa još nije odlučeno, sigurno neće biti samo jedan, a koliko i ko su oni je informacija koja se i dalje drži u tajnosti - završava izvor. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading