(VIDEO) Ana raskinula sa Davidom? Isterala ga iz rehaba, žestoka svađa!

Autor:

Zadruga

24.04.2019

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Ana Korać sinoć su se posvađali zbog njegovog odlaska u emisiju "Amidži Šou" sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić. Bivši fudbaler nije dobro razumeo poziv, misleći da je reč samo o nastavku intervjua u Šiša baru, a kad je shvatio da je reč o emisiji, hteo je da obije da ode.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana vrišti na Davida...

Anu je ovo iznerviralo, te mu je poručila da ode kada je već prihvatio i obećao da će ići. Posle njihove svađe, bila je besna i histerisala je u rehabilitaciji.

Kada se David vratio, u toku je bila žurka u "Zadruzi", a Ana ga je potpuno ignorisala, ponašajući se kao da on ne postoji, i plešući u seksi izdanju. 

Žurka se završila sinoć, a onda je Ana Korać izrazila želju da spava u rehabu, koji je sada prazan jer je Miki Đuričić napustio rijaliti.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Isterala David iz rehaba...

U njemu je već boravio David Dragojević koji je hteo da popričaju i reše sukob koji imaju celo veče zbog njegovog ponašanja, ali i gostovanja sa Aleksandrom Subotić u Amidži šouu.

- Hajde izađi, hoću da spavam - rekla je Ana, a David je prišao da je zagrli što je ona naglo odbila, izbacivši ga.

David je kao pokisao izašao iz sobe za rehabilitaciju i otišao u Belu kuću tužan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

24.04.2019 09:03

David je još uvek neodlučan. Nije konačno raskinuo sa prethodnom.

Odgovori 14 1
CTOJAH

24.04.2019 10:23

Давид мора крајње децидирано да каже да не воли Сандру и да не жели више са њом ни да разговара, јер не разговара поштено без оптужби.

Odgovori 14 0