(VIDEO) Voleo sam je, bio sam zaljubljen: David i Aleksandra prvi put nasamo razgovarali, otkrili sve emocije!

Autor:

Zadruga

24.04.2019

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević i Aleksandra Subotić napustili su "Zadrugu", ali samo na kratko, kako bi gostovali u emisiji "Amidži" šou kod voditelja Ognjena Amidžića. Davidova sadašnja devojka Ana Korać ostala je u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Ognjen ih spojio u svojoj emisiji...

- On živi u iluziji. Naša veza jeste započela u rijalitiju. Ti živiš sa tom osobom. Što se mene tiče ja ne znam zašto on nipodaštava to vreme dok smo bili zajedno - počela je rijaliti učesnica.

- Ne mogu ja da kažem da je nikad nisam voleo. Ne, bio sam i zaljubljen, imali smo i planove. ali mnogo stvari se desilo, dolazilo je do gušenja. Meni je smetala ta ljubomora - pravdao se David.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Subotić...

- Kod nas se kaže za nekog da je praziluk kada je seljak, a kod njihs eto kažekada je neko nons top zajedno. On je hteo da bude sa mnom. Ja sam želela da provodom vreme sa njim. Ja sam za jedan dan zaljubljenih napravila večeru, htela sam da bude intimno. On je mene samo želeo da izvede. On se tamo napio, ja ga gleda, a on gleda u drugu devojku. Neka nepoznata devojka je bila, ali on kad se napije ne zna šta radi. On je muškarac kog moraš da držiš pod kontrolom! - otkrila je Aleksandra. 

- Nikada je nisam prevario, ni u Americi. Ima jedna crnkinja što sam bio sa njom. I sada kada sam bio poslednji put, ona mi je poslala poruku na Instagramu, ja jednostavnpo nisam želeo, osećao bih se gadno! - rekao je David. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
David Dragojević...

- David se sada folira. Ja sam istražitelj. On kaže ona mi je drugarica, a ja uđem u poruke i vidim on njoj piše o nekom "mačoru", ali ne o životinji. Tada sam ja počela da gubim poverenje. On je meni uvek davao razlog da sumnjam - ispričala je Aleksandra u emisiji "Amidži šou".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

24.04.2019 09:08

Sandra insistira da pričaju o vremenu kada su bili u ljubavi. Produkcija joj pomaže. David se neuko brani i ne kaže joj da je to prošlost na koju ne želi da se vraća. Stalno da ponavlja: -Ne vraćam se na staro.

CTOJAH

24.04.2019 10:25

Сандра га пљује али ипак покушава да га врати иако тврди супротно.