Miljana provocirala Marka: Napolju te čeka trudna devojka!

Autor: Republika

Zadruga

23.04.2019

22:45

Miljana Kulić od kako se vratila u rijaliti "Zadruga 2" ne prestaje svakodnevno da šokira ukućane informacijama iz spoljnog sveta. Ovog puta ispričala je da Marka Miljkovića napolju čeka devojka koja je u osmom mesecu trudnoće.

printscreen/TvPink
Miljana Kulić...

Naime, Kulićka je pričala ukućanima o trudnoći njegove bivše devojke:

- Bivša Markova devojka sa kojom je bio na moru je trudna... Pa onda neka se zapita Luna da li Marko ima devojku napolju i da li mu je devojka trudna, pošto u tom momentu kad su bili na moru ta beba je nastala. Evo da te obavestim Marko, za mesec i po dana, taman kad se završi rijaliti postaćeš tata, devojka ti je trudna, to da znaš - rekla je Kulićeva, a on joj odmah odbrusio:

printscreen/TVPink

- Nema potrebe da joj stvaraš stres u ovom trenutku kad treba da se porodi, ona nije trudna sa mnom. Tad nismo imali nikakve odnose... Jesmo se videli, nismo imali nikakve odnose. Imala je nekog dečka drugog.

Luna Đogani sadašnja devojka Marka Miljković se trudila da ostane pribrana i ako je bila u šoku kada je čula ovu informaciju.

printscreen/TVPink
Marko i Luna...

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

23.04.2019 22:58

Миљана је тачно пренела писање штампе.

Jelena

26.04.2019 17:18

@CTOJAH - Pa tacno je prenela pisanja stampe, ali je slagala da je pricala sa Markovom bivsom i da ga ona ceka napolju, jer je ona javno rekla da Marko Miljkovic nije otac njenog deteta.