Isprozivala Koraćevu! Miljana: Ana Ku*vić, Kija neće ni da čuje za tebe!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je podsetila Anu Korać na dešavanja od prošle godine, kada je bila najbolja prijateljica Kije Kockar, a posle je spavala s njenim mužem Slobom Radanovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/Grand Production ®
Miljana Kulić....

Nišlijka se dotakla i teme prostitucije i otvoreno rekla da zna da starleta voli samo pare, a onda se obratila Koraćevoj:

- Kija neće da čuje za tebe, ku*vetino jedna! Drugarica za kojom si plakala i bila njena prikolica. I došla si do njenog bivšeg supruga i je*ala si se s njim. Sloba Radanović je dao intervju da si spavala s njim. Zovu te Ana Ku*vić! Lunu si napadala, a sada si ti Luna Đogani. Ti voliš samo novac i da ti neko plati nešto. Ti njega ne voliš! Ti si prostitutka! Mrš, raspala droljetino - Miljana je brutalno izvređala Anu Korać.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kija i Ana...

-Tako je, ljubim i tebe i njega. Sedi i laži dalje. Ćuti i bavi se svojim dečkom - uzvratila je Ana na Miljanine opaske.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aco

24.04.2019 06:35

Kako je Ana u Zadruzi 1 glumila naivnu, nevinu i dobrodušnu devojku. A sada se potpuna otvorila prema muškarcima. Sada se svađa i ponaša raskalašno.

Odgovori 14 4