Raspala si se od brze hrane: Brendon izvređao Miljanu, ona se razbesnela!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti igrači Miljana Kulić i Branislav Radonić Brendon danas su se žestoko posvađali, a tokom rasprave pale su i uvrede.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Brendon se svađa sa Miljanom...

Naime, Brendon je rekao Miljani da je ona ljubomorna na njega i da je nezadovoljna sama sobom pa se zato ugojila:

- Miljana je isfrustrirana i ljubomorna je na mene.  Zna da je propustila mesec i nešto dana, pratila je isključivo rijaliti od kuće pa ne bira sredstvo da dođe do cilja, došla je bleda i podgojena jer je jela samo brzu hranu i konzerve.  Miljana je isfrustrirana, ja sam je prijateljski dočekao, ali nije me ražočarala, da si zadovoljna ne bi se ugojila.

Miljana mu je odgovorila na uvrede:

- Jeste ljubomorna sam na tebe jer si zaljubljena u Marka Miljkovića! Ti si mi jaka konkurecija, samo sam tebe pratila! Zna se da je Brendon zaljubljen u Marka, čak i Miljković to dobro zna i tako sam ja bila zaljubljena u njega u prvoj sezoni "Zadruge 1". Meni je glas pukao od dranja sinoć. Neće on da bude glavni u kadru. Ako on bude glavni, to će biti go ku*ac! Ne može da učestvuješ i kraj! Je l' to tvoj problem? I ti si se ugojio kao divlje prase! Ja mogu da smršam za mesec dana 20 kilograma. Da, da, statista sam - pričala je Miljana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Brendon razbesneo Miksi...

- Ajde da nađemo pesmu koja svima odgovara. Ti se plašiš Miljane i Marije. Ja učestvujem i kraj! Ti si se ugojila kao kit, kako planiraš da pevaš i igraš! Raspala si se od brze hrane, ne možeš ni da pričaš - govorio je Brendon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marijana

23.04.2019 17:45

Oboje se utovili jer ništa ne rade.

Odgovori 12 0