Đoganijeva u očajnom stanju: Saznanje da Marko postaje otac skroz je dotukla, pa mu ovako zapretila!

Autor: Republika

Zadruga

23.04.2019

10:43

U toku "Nedeljnog pretresa sa Milanom Miloševićem", ponovo vraćena zadrugarka, Miljana Kulić, iznela je mnoge detalje koji su šokirali ukućane.

youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

Jedna od informacija bila je ta da majka Luninog dečka, Marka Miljkovića, ne podržava njihovu vezu i da jedva čeka da raskinu, kao i da je bivša devojka Marka Miljkovića trudna i da čeka njegovo dete.

Ovo je potvrdila i Aleksandra Subotić, tvrdeći da je i sama čula to dok je bila napolju, a Lunino samopuzdanje se odmah poljuljalo.

Dok su svi sedeli za stolom, ona je prišla Miljkoviću i pretećim tonom mu rekla:

youtube.com/Zadruga Official
Đoganijeva zapretila Miljkoviću...

- Znaš kako sam reagovala kada sam čula za mog tatu, noćima nisam spavala i sad ne mogu zbog tvoje mame. Hoću da znam na čemu smo, odmah da tražiš poziv. Želim da znam kako da gledam na ovu vezu, kao na ozbiljnu, da se nadam nečemu ili ne. Ne želim da patim! Da rešiš sve i za tu devojku i za majku, da bi bili u vezi kako treba -rekla je Đoganijeva, a Marko je pokušao da je smiri.

- Što se mene tiče nema nikakvih problema, kod mene je svaka stvar na mestu. Ti si ta kod koje nije, srediće se sve ne brini - rekao je Marko.

 

 

 

Komentari (5)

Loading
Stefan

23.04.2019 12:45

Luna treba da zaprosi Marka. Samo tako ga stavlja pred odluku kuda ide njihova veza. Ako to ne uradi nikada se neće udati.

Jeca

23.04.2019 16:03

Luna može da se uda samo u Zadruzi. U Beogradu teško jer je svi poznaju.