(VIDEO) Necenzurisani snimak: Miki napucao Aleksandru u glavu, pa onda pljunuo!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i Miki Đuričić su se sinoć žestoko posvađali u rijalitiju "Zadruga 2" zbog Mine Vrbaški.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra i Miki...

Subotićeva je Minu prozivala da je prostitutka i da su se Miki ona zajedno drogirali, a Miki je branio Minu i pohvalio je to što se ona izvukla iz tog posla i što u rijalitiju pošteno zarađuje novac.

U jednom trenutku, Miki je bio toliko nervozan da je udario Aleksandru u glavu. U ruci kojom je udarao imao je šešir, a Đuričić je bio toliko izbezumljen da su ga jedva zadrugari zaustavili da napravi veći haos. Orilo se potom u Beloj kući o diskvalifikaciji.

- Pa šta, kačketom sam je klepio - udario je posle Miki i Boru Santanu u glavu koji je Đuričiću poručio da se smiri da ne dobije diskvalifikaciju zbog udarca.

RepublikaFoto: Printscreen/dailymotion.com
Miki udara Aleksandru u glavu...

- Neka me diskvalifikuju? Zar ne vidite da je go*no? Karađorđe, reci joj! Ja sam te bre prvi podržao - vriskao je Đuričić i pljunuo Aleks.

- Daj da ubijemo ku*vu, dođi da te Mina ubijemo - urlao je ironično Miki. On je nešto pre udarca, tokom trajanja verbalne svađe, rekao:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zbog nje je Subotićeva zaradila udarac od Mikija, Mina Vrbaški...

- Nasilje nad ženama podržavam u ovom slučaju! Voditelj Milan Milošević je prekinuo emisiju "Zadruge" i napustio je imanje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mišo

23.04.2019 08:08

Izbacite nasilnika nad ženama i muškarcima. Svi se boje njegovih pretnji. Ništa nije regularno pored ovog nasilnika. On preti batinama, lomljenjem udova i smrću.

Odgovori 11 3
Stefan

23.04.2019 10:48

Nasilnik da se izbaci. Svi se boje za svoj život.