Nezapamćena drama u Kaluđerici kod Subotića! Srboljub: Sekunde su me delile od smrti!

Autor:

Zadruga

23.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U dvorište porodične kuće Srboljuba Subotića (53) u Kaluđerici, strica učesnice "Zadruge 2" Aleksandre Subotić, bačen je eksplozivni, odnosno trotilski metak koji nije eksplodirao. Kako su saopštili iz MUP Srbije, radilo se o eksplozivnoj napravi, a povređenih nije bilo. Srboljub je ekskluzivno za Srpski telegraf potvrdio ova saznanja i opisao šta se tačno desilo, ali i na koga sumnja.

RepublikaFoto: instagram.com/srboljubsubotic
Umalo izgubio glavu...

- Sekunde su me delile od smrti. Čabarkapa mi je opet podmetnuo bombu. Policija mi je rekla da je falilo nekoliko sekundi da ja stradam - priča Srboljub i objašnjava da je sve prijavljeno policiji, kao i da je istraga u toku.

- Juče ujutru sam bio u policiji, u Ulici 29. novembar, na petom odeljenju, koje je zaduženo za takve napade kao što je bio napad na moju kuću. Zbog istrage ne bih smeo sve da vam otkrivam, samo ću vam reći da je trotilski metak bačen u moje dvorište. To je vrsta eksploziva koja u vojsci služi za miniranje. Bilo je oko 200 g eksploziva. Sa tom količinom svi smo mogli da nastradamo, kompletna porodica - kaže Aleksandrin stric i dodaje da zna ko je pokušao da im naudi.

Srboljub: Bilo je oko 200 g eksploziva. Sa tom količinom svi smo mogli da nastradamo 

- Ne znam ko štiti tog čoveka, kad već nije iza rešetaka. Pa ovo je treći napad na moju kuću za mesec dana. Ne treba da vam da se dokazuje ko je to uradio, to je javna tajna. Jasno je da Aleksandar Čabarkapa hoće da nam se sveti. Ne znam kako država nema načina da reši ovo i kriminalca strpa u zatvor - ljutito priča Subotić i dodaje da Aleksandar ima ljude koji za njega obavljaju mutne poslove.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Aleksandar Čabarkapa je napravio Aleksandri dete...

- On ima čoveka koji živi kod njega u kući, koji mu je sluga i sve poslove radi za njega, da ovaj ne isprlja ruke. Shvatate čime se sve bavi ta osoba. Nadam se da će se naći otisci i DNK i da će pravda biti zadovoljena. Pazite, dokaz imaju, ne znam šta ih sprečava da ga uhapse zajedno sa njegovim saradnicima.

 Aleksandar ima čoveka koji živi kod njega u kući koji sve poslove radi za njega da ovaj ne isprlja ruke

Podsećanja radi, Srboljub tvrdi da je otkako je Aleksandra ponovo ušla u rijaliti, napolju nastao haos, pa je tako Čabarkapa početkom aprila ove godine prvo pokušao da zapali Karađorđevu štalu. Zatim je kroz nekoliko dana opet pokušao da podmetne požar, ali ni tada nije uspeo. Nakon što je pokušao da zapali štalu u kojoj se nalazio konj, pokušao je i da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata i da mu iseče gume. Prošle godine je na kuću Subotića bacio čak dve bombe koje, na sreću, nisu eksplodirale.

Činjenice

 

april 2019. Čabarkapa bacio trotilski metak na kuću Subotića

početak aprila 2019. podmetnuo požar u Karađorđevoj štali

sredina aprila 2019. zapalio Karađorđev traktor i isekao mu gume

avgust 2018. brutalno pretukao Aleksandru Subotić

septembar 2018. bacio dve ručne bombe na kuću Subotića

decembar 2017. zapalio Karađorđev mercedes

jun 2017. zapalio ranč i farmu Subotića

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading