Oglasila se žena koja je davala pare Aleksandri i Davidu: Čitava istina isplivala na videlo!

Autor: Espreso

Zadruga

21.04.2019

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko puta, u svađi između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića u rijalitiju "Zadruga 2", njih dvoje su pominjali izvesnu Slavku, ali i drugi učesnici kao priču o izvesne "tri babe iz Veternika". Ona je zapravo komšinica Dragojevića, a sada je progovorila za medije.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
David i Aleksandra...

- Bila sam uz Davida, a zbog njega i uz Aleksandru. Ne mogu više da slušam gomilu laži koje ona iznosi. Ja sam jedna od žena koje su učestvovale u poklon putovanju za Egipat. I u skupljanju para za Aleksandrin rođendan sam učestvovala. Kupovala sam svašta Aleksandri i njenom detetu, a ona nije znala da se zahvali. Zvala je samo kada njoj nešto treba - ispričala je Slavica i dodala:

- Napadaju Davida za neke stvari koje su laži. Što Aleksandra ne priča da joj je finansirano renovniranje kuće u Kaluđerici? Spominju se giros i Biljanin salon. Pa, giros je otvoren 2015. godine, a David i ona su se smuvali 2017. godine. Biljanin salon je otvoren početkom 2017. pre Davidovog ulaska u "Parove", a oni su se smuvali u martu te godine. Znači, to Aleksandra ništa nije finansirala.

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David Dragojević...

Slavica se potom osvrnula i na čuvenu veridbu.

- Administratorka je kupila prsten za veridbu i pozvala je njih. Uvek smo se takmičili sa Dalilom, pa da ispadne da je to bila prava veridba i slavlje. Došli su u Veternik i tamo smo bili Biljana, Mungos, ja i njih dvoje. David nije tražio pare za prsten. To su same žene došle na ideju, kao i za Egipat i mnoge druge stvari.

 

 

Jedan Aleksandrin gest je gospođu Slavicu naročito povredio...

- Povredila me je sada u periodu dok je bila diskvalifikovana. Gospođa jedna me zamolila da prosledim paket u Zadrugu, što sam i učinila. Moj suprug je u zatvoru, ali za delo koje je uradio u inostranstvu. Aleksandra je na svom Instagram storiju tada napisala: "Bolje da šalje pakete gde treba, nego u Zadrugu!" Zvala sam Biljanu Davidovu mamu da to se skloni, ali Aleksandra nije htela. Tada sam odlučila da je devojka za mene vazduh - otkriva Slavka i za kraj razgovora poručuje:

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Aleksandra Subotić...

- Ima David greške, ali ne u tolikoj meri koliko mu se pripusuje. Optužili su ga da je narko diler, a on nema mrlju jednu u dosijeu u policiji. Nije ni prvi ni poslednji koji je ostavio ili prevario devojku, pa da ga spalimo na lomači.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Boki

21.04.2019 20:45

Znali smo da je Aleksandra najveći lažov i manipulator. Usavršila se u laganju u Parovima i sada sprema doktorat u Zadruzi.

Lenny

21.04.2019 21:55

Slavicu obradjuje Mungos dok joj je muz u zatvoru...Sve lazovi ovi iz Veternika...

Zec

22.04.2019 11:33

Sad se vidi, sad se zna, da je Sandra lažara.

Odgovori 18 1