Luna prebledela: Marko saznao da je njegova bivša devojka trudna!

Autor: Republika

Zadruga

21.04.2019

20:50

Učesnici Zadruge uživali su u jednoj od najomiljenijih emisija, a to je "Uspomene zadrugara". Marku Miljkoviću pušten je jedan klip koji ga je poprilično iznenadio.

printscreen/TVPink
Miljković u šoku zbog bivše devojke...

Ono što je fasciniralo sve je to što je njegova bivša devojka, sa kojom je raskinuo pre osam meseci, zapravo trudna isto toliko, zbog čega je njemu zastala knedla u grlu kad je to prokomentarisao.

- Nisam znao za ovo, čestitam joj što je trudna. Neka sve prođe u najboljem redu. Ona je moja bivša devojka Aleksandra, pozdravljam je ovom prilikom. Iznenadio sam se. Nismo bili zajedno na moru, sreli smo se. Nijedna druga devojka iz ovih snimaka nije osoba sa kojima sam ja bio u vezi, to su mi drugarice. Samo mi je Aleksandra bila devojka. Bila je i kući kod mene. Ja sam probao da joj dam drugu šansu, bilo mi je teško i u "Zadruzi 1", zbog nje nisam bio ni sa jednom devojkom. Mi smo raskinuli i završili smo priču 5 meseci pre Zadruge. Ponekad sam pričao o njoj, ali nikakve detalje specijalno nisam iznosio - rekao je Marko.

Ni Marija Kulić nije ostala imuna na sve što je videla, pa je imala potrebu da podseti gledaoce zbog čega su Marko i njena ćerka Miljana Kulić u svađi.

printscreen/TVPink
Marko Miljković i Marija Kulić...

- Ovo što komentarišu Marka sa Brendonom, on se zbog toga naljutio na Miljanu, ona je iznela tu informaciju. Ona to nije izmislila, neko joj je to rekao. Bockala ga je na taj način, a tako su i nastali konflikti između njih dvoje - rekla je Marija.

- Nikad nisam videla njegove slike, bio je sladak kad je bio mali. Kad vidim Sašku, nije mi dobro. Što se tiče devojke, ja znam o njoj, raspitivala sam se i kako i šta. Za tog mačka Cezara znam. Ja sam mislila da je bila trudna sa njim - rekla je Luna.

printscreen/TVPink
Luna Đogani...

 

Komentari (6)

Loading
Mišo

21.04.2019 21:01

Luna se raspitivalaa o Marku još pre Zadruge: -Što se tiče devojke, ja znam o njoj, raspitivala sam se i kako i šta. Za tog mačka Cezara znam. Ja sam mislila da je bila trudna sa njim - rekla je Luna.

ANA

22.04.2019 20:57

Markova bivsa devojka Aleksandra je u izjavi negirala da je Marko otac, najavila je da ce tuziti Pink zbog insinuacija da je dete Markovo, otac deteta je njen trenutni verenik.