Stanija pljuvala po Luni, Đoganijeva je najstrašnije uvredila!

Autor:

Zadruga

21.04.2019

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević tokom sinoćne emisije "Pitanja novinara" iznela je svoje mišljenje o Luni Đogani, a kada je blogerka čula šta starleta govori o njoj veoma se iznervirala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija iznela mišljenje o Luni...

- Nemam lepo mišljenje! Prvo sam je procenila na osnovu onoga što je bilo u "Zadruzi 1", njenu vezu sa Markom podržavam, ali nisam stekla utisak da ima kvaliteta kao čovek. Kada sam ja plakala, Luna je rekla: "Pustite je da glumi žrtvu". Nemam lepo mišljenje o njoj - bila je odsečna Dobrojevićeva. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna ustala i odgovorila Staniji...

Luna je pažljivo saslušala Stanijin govor, pa joj je odgovorila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ponovo u klinču...

- Mene ne interesuje šta ona ovde priča o svom životu o svojim situacijama. Ona kao papagaj samo ponavlja iste reči, Zadruga 1, ljubavnica, stolica, zato sam rekla da je plitka. Ona hoće da mi budemo neke suparnice, mene to ne zanima, ja se ovde isključivo bavim svojom vezom, mene ona ne zanima - bila je jasna Đoganijeva.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Milenko

21.04.2019 13:29

Luna, nije ti jaka veza. Uništavaš je svakog dana.

Odgovori 24 2
Jelena

22.04.2019 19:40

@Milenko - A sta ce jadna, to je jace od nje, ocajnicki trazi paznju i odobravanje voljenih osoba, ako misli da je ne dobija dovoljno dobija izlive bijesa. Luna je tipican primjer osobe sa histrionicnim poremecajem licnosti, procitajte malo vise o tome.

Mišo

21.04.2019 17:40

Stanija je samo kazala istinu. A Lunu istina boli.

Odgovori 20 3
Jelena

22.04.2019 19:13

Stanija perfidna matematicarka sa zavrsenim Ekonomskim fakultetom, a nedovoljnim znanjem tablice mnozenja, koja za svaku sitnicu place bez suza i kuka kako joj niko u kuci nije prijatelj, kako stalno vodi neke bitke i ratove, a Kiju ne izbacuje iz usta da bi pridobila njene glasace.

Odgovori 1 10