Nadežda šutirala Tomu: Doživela nervni slom, obezbeđenje je jedva obuzdalo!

Autor:

Zadruga

21.04.2019

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa koja se sinoć dogodila između Nadežde Biljić i Tome Panića tokom emisije "Pitanja gledalaca", zbog toga što je on proveo noć u krevetu Marijane Zonjić, eskalirala je u fizički sukob.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda Biljić i Toma Panić tokom žučne rasprave...

Biljićeva se tokom rasprave sa Panićem dotakla i pevača, Slobe Radanovića, koji je sa njima živeo zajedno u prvoj sezoni "Zadruge".

- Dva dana posle toga govoriš da si izašao iz kreveta isključivo zbog mene. Zašto lažeš? Popušiš mi ku*ac - započela je Nadežda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve je počelo mirno, a onda se zahuktalo...

- Na mene nemoj da se dereš, sad uzmi i zapiši sve ove reči, da bi mogla da me blatiš. I zbog nje sam izašao, da se ne bi osećala glupo! Prvi put smo imali se*s u krevetu! Ti nisi normalna! Da ja ispadam budala? Pa neću to! Normalno da sam izašao, neću da me osuđuju zbog tebe! Jesi ti moja devojka? Ti si ogroman problem, samo što neću da te gađam istinom u facu! Ti moja devojka nisi! Jesi ti realna šta pričaš? Kako nisi glupa? Ti zaboraviš upaljač i ne setiš se gde si ga ostavila! To znači da si glupa! Pričaj dalje da plaćam ku*ve - uzvratio joj je Toma.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Svađali se, pa spominjali i majke... Nadežda i Toma

- Mene boli što mene koristiš, da njoj trljaš na nos! Izvoli, reši problem sa njom! Ja mislim da ja nisam zaslužila da se prema meni ponašaš kao da sam sa magistrale. Hvala Bogu pa nisam tvoja devojka! Ti si mene je*ao, a ti meni kažeš da sam ja glupa zbog toga! To što te je slagao Slobodan Radanović prošle sezone, to je tvoj problem, nije moj! Ja sam u Crnoj Gori bila pet dana pre nego što je trebalo da se radi, niko mi se nije javio. Odakle tebi te informacije? Majka uzmi telefon i iznesi sve. Prvo će ti se promeniti lični opis, polomiću ti sve noge i ruke, to ti se kunem u svog rođenog brata. Znaš kako ću da ti se use*avam! Da li si svestan da ja mogu sve? Dok si ovde bićeš živ i zdrav - uzvratila je Biljićeva, te se tokom rasprave obratila svojoj majci Slavici Biljić da iznese neku informaciju koja se nalazi u njenom telefonu.

U jednom trenutku, Toma je Nadeždi rekao: "Marš" zbog čega je ona izgubila kontrolu i šutnula ga u nogu nakon čega ju je obezbeđenje udaljilo od njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

21.04.2019 10:25

Nadežda ponovo pukla. Vredjala, napadala i šutirala Tomu, ničim izazvana.