(VIDEO) Otkrivena misterija broja 432: Luna konačno ispričala zašto je Slobu tokom nervnog sloma dozivala ovim brojevima!

Autor:

Zadruga

20.04.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u Zadrugu 2' ušla kao slobodna devojka, a nekoliko meseci pre njenog ulaska izašla je iz veze koja je promenila tok njenog života.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna...

Ona je sa Slobom Radanovićem uplovila u vezu tokom trajanja prve sezone ovog rijalitija, dok je on bio oženjen, pa je javno prevario svoju, sada već bivšu suprugu, Kristinu Kockar.

Sloba Radanović nije propustio priliku da jednog utorka dođe kao gost i peva na žurki. Luna je to veče u pabu imala nervne slomove koji su zabrinuli kako njene cimere, tako i široku javnost. Ona je tokom rastrojstva izgovarala brojeve ''432'' više puta, što zadrugarima nije bilo jasno. 

Nekoliko meseci kasnije Sanja Stanković se usudila da je pita, a na iznenađenje mnogih Luna je odgovorila.

- Šta znači 432 što si vikala ono veče kad je bio Sloba? Znam da situacija nije smešna, ali ja sam se smejala - upitala je Sanja Stanković koja se sunčala u blizini.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba i Luna nekada...

- To je naša fora. Ja sam njega zvala da je on moje telence, a on je sebi dao žig 432, tako je ostala fora. Tako smo počeli da se muvamo - otkrila je Luna misteriju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jeca

20.04.2019 16:20

Ona njega zvela "moje telence" a on nju "mama kravica".

Odgovori 21 0
Dolores

20.04.2019 20:01

Gluposti, to je njena dijagnoza, šifra, narode guglajte.... Cura konstantno laže...

Ruska

20.04.2019 21:38

Jeli ovo neko nas za. ebava ????? Niko izgleda ,,nema internet " !!!!!!!!!