Dragana Mitar ostaje bez ičega: Njen suprug odlučio da je natera da se razvede!

Autor:

Zadruga

20.04.2019

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica Dragana Mitar jedna je do retkih koja je otvoreno govorila o svojim problemima u braku sa suprugom Sinišom Dragutivovićem. Zadrugarka je otvoreno pričala o međusobnim prevarama, a u "Zadrugu 2" ušao je čak i njen ljubavnik Pavle Jovanović.

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Hoće da je šutne... Siniša i Dragana u vreme ljubavi

Međutim, izgleda da je njenom suprugu "prekipelo", a vrlo je moguće i da mu je zasmetalo to što se Dragana drastično promenila u rijalitiju i veoma ugojila. Siniša je, naime, odlučio da se razvede od Dragane, ali nije podneo zahtev za razvod već je odlučio da je natera da to učini ona, a za sve to ima pakleni plan:

Foto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Nateraće je da se razvede od njega...
RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sa Draganom u rijalitiju i njen bivši ljubavnik....

- Siniša neće da se bavi razvodom i da angažuje advokate, već će naterati Draganu da to uradi. Ima da joj preseče sve izvore prihoda koje je imala od njega, pa će sama da pobegne. Već je prijateljima ispričao da planira da je po izlasku primi u kuću, ali pod drugačijim uslovima. Umesto 2.000 evra mesečno, koliko je do sada dobijala od njega za svoje troškove, sada će dobijati 300. Daće joj i neka skromnija kola, plaćaće joj gorivo i nedeljno će joj puniti frižider. Ipak, Dragana neće više imati njegovu karticu za šoping i neće je voditi na putovanja kao do sada. Ima da pobegne čim shvati šta joj se desilo - naveo je izvor ovog lista koji je ispričao i da Siniša ima novu devojku.

RepublikaFoto: facebook.com/Sinisa Dragutinovic
Ima novu devojku... Siniša Dragutinović

- Siniša nije nimalo naivan, a mogu vam reći i da ne pati zbog Dragane. Čovek ima novu devojku i srećan je s njom, ona se uselila u njegovu kuću, a on jedva čeka da mu žena izađe iz rijalitija da ih upozna - kaže on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Yovan

20.04.2019 09:08

Blagoje ga njemu. Imaće dve žene. A ja samo jednu.

Odgovori 23 0
Đurđe

20.04.2019 15:42

@Yovan - Uz dve žene dolaze i dve tašte. To je opasno.

Odgovori 11 0