Nije hteo sa njom! Miljana definitivno ostavila Zolu: Žao mi je što sam napadala majku!

Autor:

Zadruga

20.04.2019

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić protiv svih se borila za vezu sa Lazarom Čolićem Zolom kog je upoznala u rijaliti programu "Zadruga 2", a sinoć je objavila da je stavila tačku na tu vezu.

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Kaže da je sada definitivno... Miljana ostavila Zolu

Miljana Kulić je navela i jasne razloge zbog čega prekida svaki kontak sa Zolom zbog kog se svađala najviše sa svojom majkom Marijom:

Foto: instagram.com/miljanicakulic
Putovali zajedno u Sokobanju... Miljana i Zola

- Na današnji dan smo počeli da se zabavljamo, na današnji dan završavamo. Pozvani smo da se vratimo zajedno u 'Zadrugu', gospodin Zola ne želi. Pušta me samu da idem i da se borim za 'nas'. Ništa mi nije priredio za punih šest meseci. Ljubav, čist interes. Muka mi je više od svega i žao mi je što sam napadala majku i nisam slušala ljude koji su mi pričali sve što sada doživljavam. Kraj! Danas smo definitivno završili, a o žrtvovanju u vezi bolje je da ne pričam. Tako mi i treba kad sam naivna budala- napisala je Miljana u Instagram pričama.

Foto: instagram.com/miljanicakulic

Podsetimo, par je iz rijalitija otišao u Miljanin rodni Niš, napustivši porodičnu kuću Kulića započeo i zajednički život sa njenim sinom Željkom. Iako je tvrdila da je sve u redu i da se odlično slažu uprkos gradskim pričama, izgleda da se ljubavna sreća u njihovom domu nije zadržala dugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Đurđe

20.04.2019 10:26

A šta kaže Zola?

Odgovori 27 0
Boro

20.04.2019 11:25

@Đurđe - Zolja šuti.

Odgovori 17 0
Yovanka

20.04.2019 15:17

Opet joj sestra uzela telefon.

Odgovori 13 0