Lazarov drug otkriva: Evo s kim je Karađorđe nahvatao Ljubu!

Autor:

Zadruga

20.04.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fitnes prvakinja i učesnica "Zadruge 2" Ljuba Pantović nedavno se žestoko posvađala sa cimerom iz istoimenog rijalitija Lazarom Jeremićem, kojeg je između ostalog počastila sa par brutalnih šamara.

RepublikaFoto: e-stock
Komentariše druge a svoje seksualno opredeljenje krije...

- Od sad ću da ga bijem svaki dan! Evo, da ti operem dušu pe*ersku - vikala je Ljubana Lazara.

- Ti si pravi šampion. Ti svoju dušu operi. Prodaš porodicu da budeš šampion - uzvratio joj je Lazar, a Pantovićeva je tada počela da ga poliva vodom, kada se ni time nije zadovoljila, Ljuba je Lazara počela da pljuje:

- Ćale te se odreko što si pe*erčina! - urlala je Ljuba, dok joj fudbaler i dalje dobacivao da je prodala porodicu.

Naime, upavo njeno ovakvo ponašanje veoma je razbesnelo Lazarevog druga (ime poznato redakciji) koji nam je sasvim neočekivano otkrio da Ljuba ima tajnu koju krije kao zmija noge. On se osvrnuo na njene komentare o seksualnoj opredeljenost pojedinih učesnika u rijalitiju, Lazara Jeremića i Davida Dragojevića, tvrdeći da su gej. 

-  Ljuba Pantović je socijalno dno, privatno je poznajem, to je žena koja ne zaslužuje epitet majke. Ja bih se zapitao za seksualnu opredeljenost Ljube jer njen suprug nikada neće izneti činjenicu da je zatekao na gomili sa koleginicom sa sporta. Karađorđe koliko god mana da ima i koji god život da je imao iako pokazuje otvoreni animozetite prema Ljubi on dosta momenata krije iz njenog života. Ona ne zaslužuje da bude ni majka ni sestra, ni žena.  Ona je jako nesrećna i ne liči ni na šta ako nije našminkana, što ste imali prilike i da vidite - tvrdi naš sagovornik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mnogo stvari zna o Ljubi ali ćuti... Karađorđe Subotić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJKO

20.04.2019 20:42

Љуба затечена на гомили са спортисткињом? Лезбејка?

Mišo

21.04.2019 09:16

Gospodin Ljuba treba da se sakrije pod crni sto i da ne diže glavu dok se ne završi kućni sastanak.

Odgovori 18 1