Komšije Sanje Stanković progovorile o njenom prostituisanju: Niko ne bi verovao šta su rekli!

Autor:

Zadruga

18.04.2019

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana u rijalitiju "Zadruga", Sanju Stanković je Stanija Dobrojević optužila da se bavi prostitucijom i da joj je njena devojka Jovana Tomić Matora paravan za posao.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex

Sanja Stanković razotkrivena...

Komšije ove popularne učesnice rijalitija šokirane su novinskim naslovima da je ona jedna od najplaćenijih srpskih prostitutki iz kataloga nedavno uhapšenog makroa Mihaila.

- Nikada u životu ne bih rekla da Sanja to radi. Njeno ponašanje se skroz razlikuje od očekivanja za osobu kakvom je predstavljena. Rekla sam joj da će biti dala baba dinar da uđe u kolo, a da neće biti tih para da izađe lako i čistog obraza. Takav je taj javni život. Taj prodavac ženskih tela kao robe na pijaci možda nije ni poznavao Sanju, nego je našao njenu sliku i uvrstio je u katalog kao navodnu prostitutku. To može sa svakom slikom da se uradi - kaže jedna starija gospođa sa kojom je Sanja pila kafu.

RepublikaFoto: e-stock/Petar Alex
Komšije je hvale...

- Dolazila je i na ručak i delovala vaspitano. Ona zna za poštovanje i uspostavlja kulturan odnos sa okruženjem - ispričala je komšinica, koja ne vidi razlog zašto bi se Sanja bavila najstarijim zanatom:

- Njoj to apsolutno nije trebalo, ako je istina. Mada, njena stvar je šta će da radi u životu, to komšiluk ne bi trebalo ni da zanima. Majka joj se preudala u Švajcarskoj i lepo živi. Sanja je takođe radila na sajmovima koječega i lepo zarađivala. Majka joj je slala novac-zaključila je komšinica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đurđe

18.04.2019 16:29

Možda ništa nije istina za Sanju. A možda je sve istina. Danju smerna, noću vredna.