Oglasio se novi Anin bivši: Sa njom sam bio da ubijem dosadu!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

17.04.2019

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać osuđena je zbog veze sa Davidom Dragojevićem, koji je ostavio verenicu Aleksandru Subotić i uplovio u romansu sa Ivanjičankom.

RepublikaFoto: instagram.com/ana_korac
Ana Korać...

Pre nego što je započela sa Dragojevićem, Koraćeva je u rijalitiju bila u kratkoj vezi sa Markom Markovićem. Čim je Subotićeva diskvalifikovana, Ana je "dala korpu" Crnogorcu i "bacila se" na Davida, sa kojim je ubrzo i uplovila u vezu.  

- O njihovoj vezi mogu da kažem samo, narodski rečeno, "našla krpa zakrpu" ili u prevodu - isti su. Baš su jedno za drugo - bilo je sve što je o njima dvoma Marko želeo da kaže.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i Marko u Zadruzi...

Budući da se Ana u proteklom periodu ograđivala od svoje veze sa Markom, te je tvrdila da nikad nisu ni bili u vezi, što su demantovali ljubavni snimci koji su zadrugari imali priliku da vide u četvrtak, Marković je izjavio da je sa starletom samo ubijao dosadu. 

- Povodom toga što dotična negira vezu sa mnom imam da kažem da mi i nismo bili u vezi, zatvoren prostor čini čuda, pa sam morao na neki način da ubijam dosadu - ironično je rekao Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Jela

17.04.2019 19:13

Kakav idiot ovaj muškarac. Sveti se zato što ga je Ana otkačila.

Odgovori 19 2
Đurđe

18.04.2019 07:48

Svi smo znali da se to Ana zeza, dok ne bude slobodan David.

Odgovori 12 1
Mile

19.04.2019 06:07

Ana je bila sa njim da ubije dosadu. I to na poluzabavljanju. Laže Crnogorac. S nije ni džentlmen.