David raskrinkao bivšu taštu: Ljuba je zaljubljena u mene!

Autor: G. D.

Zadruga

17.04.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Dragojević izneo je svoje sumnje da je njegova nesuđena tašta Ljuba Pantović zaljubljena u njega.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Da li je Ljuba zaljubljena u Davida...

Kako ga je bodibilderka danima vređala i nazivala homoseksualcem, te je dovela u pitanje njegovu seksualnost, on je odlučio da joj vrati.

Dragojević je bio vidno iznerviran zbog načina na koji je Ljuba pričala o njemu. Čak mu je palo na pamet da Pantovićka možda gaji emocije prema njemu, pa ju je i to upitao.

Dragojević: Ne prestaješ da me spominješ. To može samo jedno da znači

- Ljubo, da se nisi ti zaljubila u mene, pa me komentarišeš ovde? Ja bih rekao da je to u pitanju, Ljubo. Ne prestaješ da me spominješ. To može samo jedno da znači - posumnjao je David.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Tvrdi da je David pričao za nju da je dobra riba... Ljuba

- Sad ću da ti kažem, Davide. Kada ti je Milan jednom prilikom, znaš već gde, postavio pitanje ko je najbolja riba u rijalitiju, ti si rekao da sam ja, sećaš se. Tako da jedino ti možeš biti taj koji se loži na mene, zato molim te ćuti, sisice mala. Ne prozivaj me da ne bih počela da pričam o tvojim tangama i ostalim gej-igrarijama - odbrusila je Pantovićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sve negirao...

- Ne laži, ja sam rekao da bih trenirao sa tobom, a ne da si dobra riba. Ne teši se da bilo ko može za tebe da kaže da si riba, robote jedan - bio je besan Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
CTOJAH

17.04.2019 10:15

Љуба је ушла да раздвоји ћерку Александру од Давида. Успешно су раздвојени. Шта сада Љуба жели овим нападима на Давида? Да га врати Александри или да га узме за себе?

jelena

17.04.2019 10:29

Ljuba je zaljubljena u bivšeg muža i u bivšeg zeta. Pa ko prvi padne, taj je njen.