Grozni detalji o Kiji: Luna otkrila šta joj je Sloba u tajnosti ispričao za Kockarevu!

Autor:

Zadruga

16.04.2019

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani ne može da zaboravi prvu sezonu rijalitija i pakao koji je prošla zbog veze sa oženjenim Slobom Radanovićem, a ljubavna trojka Ana Korać, David Dragojević i Aleksandra Subotić veoma ju je podseća na njenu ljubavnu sagu.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Ljubavni trougao koji je obeležio Zadrugu 1

Ono što je sve gledaoce veoma iznenadilo jeste pitanje Lune Đogani koja je pitala Anu Korać da li je svesna da će možda proći kao ona kad se rijaliti završi. Koraćeva joj je tada odbrusila:

- Za sada nemam nijedan razlog da sumnjam u njega. Pitala me je da li se plašim i da li se nakada zapitam da ću proći kao ona. Mislim o Davidu i meni. Pričamo dosta o nama međusobno. Ne mislim ni o Aleksandri - govorila je Ana.

Luna je potom objasnila zašto je to uradila.

- Nisam je slučajno pitala. Ima dosta sličnosti. Setimo se prošle godine i snimaka. Videla sam da Anu ne dotiču ti Davidovi snimci sa Aleksandrom. Sve mi je nekako slično kao ono moje sa Slobom, čak su neke rečenice slične. I Sloba se kleo u mene i govorio da je sve što nije imao sa Kijom, da je našao u meni. Da je voli kao osobu, da je poštuje i da ga je gušila. Na isti način Ana ustaje u brani Davida. Ja razumem nju, ja svoju majku nisam slušala. Razlika je u tome što sam sumnjala sve vreme - rekla je Luna.

RepublikaFoto: dailimotion/printscreen
Ana Korać i Luna...

- Razlika u tome je što je on meni rekao da je voleo nju, ali da se sve ugasilo. Sloba nikada nije lepo pričao o Kiji. Bitno je da ja verujem u sve ovo, ne treba mi niko - branila je Davida Koraćeva.

- Ovo je sve meni copy - paste, sve mi je isto, samo je druga osoba. Ovo nije Ana Korać koju ja znam - kratko je prokomentarisala Ljuba Pantović Koraćevu.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu:

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kalu

16.04.2019 08:49

Ajde dosta vise pravljenja zrtve od Lune koja je svesno usla u vezu sa ozenjenim muskarcem.Ona je njega prva startovala.Kraj!

Odgovori 26 4
Đurđe

16.04.2019 12:56

I šta joj je Sloba u tajnosti ispričao za Kockarevu?

Odgovori 17 0