Marija Kulić doživela nervni slom: Informacija iz spoljnog sveta o Miljani je načisto dotukla!

Autor:

Zadruga

15.04.2019

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić, iako se nalazi u "Zadruzi", odvojena od spoljnog sveta, dobila je informaciju da njena ćerka Miljana Kulić ulazi u konkurentski rijaliti, "Parove", u kojima je, da podsetimo, svojevremeno i zatrudnela, posle seksualnih odnosa sa Ivanom Marinkovićem.

RepublikaFoto: printscreen/daily motion
Marija Kulić...

Miljaninu majku ova informacija je veoma pogodila jer nije u skladu sa dogovorom koji su Kulićeve imale sa produkcijom. Ona je osetila potrebu da se smesta obrati produkciji, preteći da više neće učestvovati u programu, ukoliko se ovo zaista dogodi.

- Izvinjavam se, moram samo da se obratim Velikoj šefici. Ne znam da li te obaveštavaju tvoji producenti o Miljani. Ja sam pristala da dođem ovde u rijaliti, pod uslovom da krajem meseca dođe i ona. Ali, pošto ona ide u onaj drugi rijaliti i nije ispoštovan dogovor, gledaoci neka ne očekuju od mene ništa više da pričam. Nek' gledaju Miljanu i Željka u drugom rijalitiju. A od septembra počinje novi rijaliti na trećoj televiziji, i tamo će da bude Siniša, Marija, Miljana, Željko, Tijana, Zola, Zolina majka, Boban menadžer, svi Kulići, i niko vam drugi za taj rijaliti neće biti potreban! Kad ste već dozvolili da ona ode tamo... Stanija je mogla da izađe četiri meseca da se odmori, a nju niste pustili deset dana da se odmori! Ušla je čim se porodila, da vas ispoštuje od prvog dana! Ako me neko pita nešto ovde, ima da kažem, nek' se j*be ko s kim hoće!

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Siniša, Zola i Miljana...

Marija je dodala i da će se još nedelju dana priča u Beloj kući vrteti oko Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, a da posle toga ne zna šta će biti rijaliti.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

- Ako meni postave neko pitanje, odgovoriću. A moje pitanje biće za sudiju: Kad će da prestane kiša? - ljutito i pogođeno je rekla Marija Kulić završavajući svoje izlaganje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srđan

15.04.2019 08:55

Ucenila produkciju Pinka.

Odgovori 14 2
Danijela

15.04.2019 11:56

Kako dobijaju informacije?

Odgovori 11 0
psihijatar

16.04.2019 00:22

@Danijela - Pa ima telefončić a i još uvek je u apartmanu