Miljana Kulić progovorila o prostitutkama u rijalitiju, a evo zašto ne može da podnese Đoganijevu!

Autor: Pink.rs

Zadruga

14.04.2019

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić progovorila je o aktuelnim temama, kao što su devojke koje se bave prostitucijom u rijalitiju, ali i koji su joj novi planovi.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić...

- Pravo da vam kažem, osećam se fenomenalno, uživam u Sokobanji, maksimalno se opuštam i spremam za nove borbe - rekla je Miljana i dodala da joj se dopada ponašanje njene majke Marije Kulić u rijalitiju.

- Mama je ista kao što je i znam - surovo iskrena, realna, objektivna. Uvek je iznosila svoje mišljenje, nije ni u kakvom čoporu. Ona je žena iz naroda, nisam očekivala da će biti ovako dobar rijaliti igrač. Narod ceni i poštuje njeno mišljenje, zaista sam oduševljena i ponosna na mamu - kaže Miljana.

Kulićeva prati rijaliti odakle je diskvalifikovana, a najmanje joj se dopadaju Ana Korać, David Dragojević i Luna Đogani.

- David i Ana su katastrofa. Mislim da glume ljubav iz koristi. Ana je, zna se, sponzoruša, voli imućne muškarce. Sa Davidom napolju ne bi bila nijedan dan, to je očigledno. Imala sam lepo mišljenje o njoj u "Zadruzi 1", bila je Kijina prikolica, zato je i opstala toliko dugo. Koliko sam je volela, toliko je sada ne volim. David mi je toliko odvratan - takav patetičar, gleda da se narod sažali... Šta ćeš ti sa nekim ako ti taj neko ne odgovara?! Mrzim folirante, dvolične ljude - nije ih štedela Miljana, a pošteđena nije bila ni Luna Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i David...

- Luna se obrukala za sav honorar! Obrukala se za sve pare! Moli muškarca, kao da je ne znam ni ja šta. Ne bi me čudilo kad izađe napolje da plati nekom da bude sa njom! "Molim te, Marko, molim te nemoj da dozvoliš da mi se dogodi ono što mi se dogodilo..." Devojka da moli muškarca da budu u vezi?! Ja to čudo nigde nisam videla - ispričala je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko...

Ona se dotakla i prostitutki, pa je otkrila koje su dobro poznate u "Zadruzi".

- Naravno da se znam koje su devojke sumnjivog morala, njihova cena je od 100 do 500 evra. Sanja, to se vidi iz aviona, nikada ne pričam bez osnova, Ana takođe. Moram da vam priznam, počela sam i ja da se prostitucijom bavim. Skromna sam, 100 evra mi je cena (smeh). Šalim se, naravno - rekla je Miljana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana i Sanja...

Miljana ima plan da se vrati u rijaliti.

- Čekam povratak u rijaliti, nadam se da ću biti pozvana opet. Sa Zolom sam i Željkom ovde - završila je prva rijaliti majka u "Premijeri - Vikend Specijal".

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Zola i Miljana, srećni i zaljubljeni...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

14.04.2019 15:40

Miljana se samo šalila.

Odgovori 10 2