Srboljub: Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dete!

Autor:

Zadruga

13.04.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srboljub Subotić, brat učesnika "Zadruge" Karađorđa Subotića, ekskluzivno za Srpski telegraf otkriva koje su namere Aleksandra Čabarkape i kako hoće da naudi njegovoj sestričini Aleksandri Subotić. Takođe, on ne sakriva da je uplašen za svoju, ali i bezbednost čitave njegove porodice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Srboljub Subotić

- Čabarkapa će Aleksandri oduzeti dete iz čiste pakosti. Ja ga dobro znam i taj samo kuje plan kako da joj se osveti. On zna da je Magdalena njena slaba tačka i on baš tu udara. Aleksandar će je prijaviti socijalnoj službi i pokušaće da joj uzme ćerku. Ona nije htela da me sluša kada sam joj pričao da se ne igra sa njim - priča zabrinuto Subotićkin stric.

Aleksandra je jedini krivac za sve!

 

- Aleksandra je brzopleta i radi sve na svoju ruku. Trebalo je da razmisli šta sve može njen povratak u rijaliti da izazove. Više puta sam joj rekao da njegovo ime ne pominje u "Zadruzi 2", ali ona tera po svom, a zna bolje od mene da ne sme da mu pominje ime. Sada joj se on sveti preko deteta - kaže Srboljub i objašnjava gde mu je sada ćerka.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Aleksandar Čabarkapa

Znala je da njegovo ime ne sme da pominje!

- Magdalena je za sada u Novom Sadu, čuva je Aleksandrina prijateljica iz Boleča. Tamo je jer ju je Davidova mama Biljana Dragojević upisala u vrtić blizu svoje kuće. Da li ona i dalje viđa malu, ja nemam pojma, odavno se ne čujem sa njom. Svakako mi se ne sviđa što Aleksandra tako lako daje svoje dete na čuvanje. Lepše bi joj bilo sa nama, ali tu se ja ništa ne pitam - završava Subotić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra Subotić

Podsećanja radi Karađorđev brat je nedavno izjavio da živi u strahu od Aleksandra Čabarkape, koji je nakon konja i štale pokušao da zapali i traktor u vlasništvu njegovog brata. On navodi da ovo nije prvi put da Aleksandrin bivši pali šta mu padne na pamet, niti mu je prvi put da baca bombe gde mu se prohte. Srboljub je izjavio da je sve prijavio u policiji, ali da zna da od toga neće biti ništa. Takođe, za Čabarkapino ponašanje isključivo krivi Aleksandru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boro

13.04.2019 11:49

Prvo treba da dokaze da je on otac.