Mina tražila biznismenu 600 evra: Isplivala prepiska u jeku skandala o elitnoj prostituciji!

Autor:

Zadruga

12.04.2019

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbiju je uzdrmala vest da je makro Mihajlo uhapšen, te su mnoge dame sa naše javne scene uplašene da njihov tajni život ne ispliva u medije. Među devojkama čija imena se navodno nalze u katalogu su i zadrugarke Mina Vrbaški, Ana Korać i Sanja Stanković!

RepublikaFoto: Prntscrin
Mina Vrbaški

Poznati biznismen Osman Karić odlučio je da na svom Instagram profilu obelodani prepisku sa Minom Vrbaški u kojoj mu je ona tražila novac.

- Čika ostane (Osmane) treba mi jedna velika usluga. U problemu sam je l' možda imate 600 evra na zajam na dva meseca. Treba mi hitno danas - napisala je Mina Osmanu na Instagramu.

Foto: printscreen/instagram.com/karic_osman
Mina tražila pare od Osmana...

Karić je želeo da ostane zagonetan, te ovom prilikom nije hteo da se izjašnjava, kratko je dao smernice pratiocima njegovog Instagram profila.

Foto: printscreen/instagram.com/karic_osman
Osman Karić

- Čika "Ostane" malo je nepismena. Osmane je trebalo da piše. Da li sam joj dao, to ostavljam vama mašti na volju. - napisao je Karić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Đurđe

12.04.2019 17:55

Mina mnogima tražila pare "na zajam" pa da vrne kad oni budu mogli da naplate.

Odgovori 18 0
Tanja

12.04.2019 19:25

@Đurđe - Mina tražila na zajam novac i od Mikija, navodno za lečenje babe. Miki im prvo dao, pa posle hteo lično da ode da uplati za lečenje. Više mu se nisu javljale.

Odgovori 12 0