Miloš Bojanić ulazi u "Zadrugu"

Autor:

Zadruga

27.08.2017

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se približava početak spektakularnog rijalitija "Zadruga", tako se pojavljuju i nova imena učesnika koje ćemo gledati narednih devet meseci. Srpski telegraf donosi ekskluzivnu informaciju da je poznati pevač i rijaliti-igrač Miloš Bojanić jedan od njih.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Miloš Bojanić

- Bojanić je nakon dužih pregovora pristao da uđe u "Zadrugu" i tako pokuša drugi put da izađe kao pobednik rijalitija. Bojanić je tražio posebne uslove za ulazak, a produkcija mu je, znajući da je njegovo ime pravi pogodak za ovaj šou, sve ispunila. Miloš je negodovao najviše oko dužine trajanja ovog rijalitija, ali očigledno da je honorar i taj problem rešio, priča naš izvor i dodaje:

- Pošto Miloš zna da ga mnogi optužuju da je imao posebnu taktiku u "Farmi", gde je pobedio, te da mnogi misle da je od sebe namerno pravio žrtvu, rešio je da ovaj put igra posve drugačije - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

Inače, Miloš se već poverio drugarima da će najveći problem imati sa Macom Diskrecijom i Saškom Karan, jer su mu one veoma iritantne i zna da će prve početi da ga provociraju. Ali, on i za njih ima načina da ih razoruža.

Bojanić je već okusio sreću rijalitiju Farma, gde je bio na meti mnogih pa su njegove svađe sa farmerima ostale upamćene.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading