Luna i Marko pred raskidom, usred svađe Miljković otišao kod Stanije!

Autor:

Zadruga

11.04.2019

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković sve češće imaju trzavice u vezi, a blogerka ne želi da prihvati raskid.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ponovo problemi... Luna i Marko

Nakon velike svađe do koje je došlo jer je Luna oprostila Zorici Marković, što je Marku zasmetalo, novi problemi javili su se i kada je Stanija Dobrojević muvala di-džeja iz Brusa.

Naime, dodatni problem je i što su Stanija i Marko odabrani za potrčke ove nedelje, zbog čega Miljković deli izolaciju sa Dobrojevićevom, a ovo Luni i te kako smeta. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sada im je "kamen spoticanja" Stanija...

Tokom rasprave Lune i Marka noćas u spavaćoj sobi, Miljković je rekao svojoj devojci da strahuje kako će izgledati njihova veza u budućnosti, kao i da li će opstati zajedno u narednom periodu. Sa druge strane, Luna je rekla Marku da joj smeta što često brani Staniju, a zatim je tražila od njega da joj dokaže koliko je voli.

- Ajde kaži, pošto si došao  s tom namerom da se svađaš? Šta ti još smeta? - govorila je Luna Marku koji joj je prebacivao što ga ispituje. 

- Kako si jadna. Je l' vidiš ti na koji način pričaš sa mnom? - pitao je Marko svoju devojku.

- Ti mene zaje*avaš?

- Uzrok naših svađa 95 posto si ti. Taj "crv sumnje" ti non -stop ne da mira i to je problem- prebacivao je Miljković Đoganijevoj koja mu ne veruje da je voli i plaši se da ima nešto sa Stanijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Malo muva i Marka... Stanija

Marko je nakon ovoga odmah skočio na noge i otišao u sobu za izolaciju, gde ove nedelje spava kao potrčko zajedno sa Stanijom Dobrojević, dok je Luna Đogani ostala u krevetu gde je tugovala i gledala nekoliko minuta u jednu tačku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
CTOJKO

11.04.2019 11:07

Луњара опет почиње свађу.