Toma jasno stavio Nadeždi do znanja da neće vezu sa njom: Biljićeva pukla, pa mu očitala lekciju života!

Autor:

Zadruga

10.04.2019

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenu Tomi Paniću je zasmetalo ponašanje Nadežde Biljić na žurki.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda i Toma...

Pošto su gosti bili pevači koji su sa njom radili nekoliko godina, ona je dala sebi za pravo da uključi Tomu u opušteni način komunikacije koji ima sa njima. Njemu je to zasmetalo, pa se prema njoj poneo ružno, što je Biljićeva shvatila kao ponižavanje.

- Ponašaš se prema meni kao da si me uzeo sa štajge, k*rve neke. Strašno, Tomo. Praviš mi scene. Tu hoćeš da se seliš od mog kreveta kao zbog Marijane. Lažeš me - počela je pevačica sa pridikama.

Panić je potom rekao kako se namerno premestio od njenog kreveta jer ne želi da sa njom započne vezu i da hoće da se distancira na vreme.

- Taman posla da idem tamo da tražim devojke. Hajde nemoj da se dereš na mene. Ja ne želim vezu sa tobom, hoću da se distanciram - priznao je on.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadežda i Toma se raspravljaju...

- Šta tebe briga ko je mene poljubio. Nismo zajedno. Zbog toga si otišao jer misliš da sam ja laka riba. Hvala ti lepo da sam ja k*rva koju može da ima svako. Bravo. Ti si majmunčina i indijanac kojeg treba da precrtam... - govorila je Biljićeva, a onda je Zorica Marković odvela u sobu jer je videla da se njihova rasprava neće brzo završiti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

10.04.2019 10:17

Toma je nije vredjao. Ona je samu sebe opisivala i vredjala.