Pesnicom razbila ogledalo: Mina Vrbaški poludela zbog Alekse!

Autor:

Zadruga

10.04.2019

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica "Zadruga 2" Mina Vrbaški sinoć je doživela nervni slom i to samo zato što je Maja Marinković uvredila devojku Alekse Savića koja nije u rijalitiju.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina podivljala...

Naime, Maja je izjavila da je Aleksina devojka lakog morala, a Mina koja mu je drugarica je zbog ovoga poludela:

- Njegova devojka nije u rijalitiju. Ne možete njegovu devojku da dirate. Sram vas bilo, ku*vetine. Boli me k*rac za tebe, d*oljo. Platićeš mi za ovo. Njemu devojku da diraš - govorila je Mina.

Aleksa je na sve načine gledao da očuva čist obraz svoje devojke, pa je odbrusio i Aleksandri Subotić, koja se umešala u njegovu svađu sa Majom.

- Prvo ćeš Maju da napadneš, znaš to i sama. Poklaćete se ovde. Nemam ja problem ovde, ti imaš. Mene moja devojka voli, tebe je tvoj ostavio. Došla si ovde da praviš žrtvu od sebe - govorio je Aleksa dok je ga je Aleksandra vređala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina branila Aleksinu devojku...

- Ostavi me na miru, iživljavaš se nad njom. Dirate dete, ni krivu ni dužnu - govorila je Aleksandra.

Mina je u jednom trenutku od besa udarila pesnicom u ogledalo zbog čega je ono puklo u paramparčad. 

- Niko ne može da dira njegovu devojku, bre. Polomiću vas kad se vratim sutra, niste svesne šta ću da vam radim - vikala je Mina i polomila staklo.

Nakon što je polomila staklo, Minu je obezbeđenje odvelo u zatvor gde je razgovarala sa Tomom kom se žalila da se ne oseća dobro:

- Ne mogu više, kao da sam u ludnici. Da li sam ovo zaslužila? Plaćam zbog nekih ološa, bre! Zarad čega ovo, mučim sebe! Majka ne može da mi gleda ovo, znam da ne može - ponavljala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

10.04.2019 08:29

Previše uzbuđenja oko jedne uvrede.