Posle 2 godine Dalila i Subotićka oči u oči: Otkrivena istina o ubistvu Davidove i Aleksandrine bebe!

Autor:

Zadruga

10.04.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari Aleksandra Subotić i David Dragojević su u Zadruzi priznali da su lažirali mnoge stavri u svojoj vezi, a između ostalog i "trudnoću" i "pobačaj" koji se dogodio dok su bili deo rijalitija "Parovi".

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
Dalila i Aleksandra....

Njih dvoje su tada okrivili Dalilu Dragojević. Ona se tim povodom oglasila na svom Instagramu i tako prvi put direktno prokomentarisala Aleksandru. 

Daliala je najavila da razmišlja da podnese tužbu protiv Subotićeve zbog toga i da će se tako susreti na sudu.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

- Pokucala je konačno istina na vrata. A sad iskreno razišljam o lepoj tužbi zbog svega ovoga. Da mi je bilo ko ikada rekao da ću 9. aprila 2019. u jedan sat posle ponoći konačno dobiti priznanje u "Zadruzi" da nisam ubila nikakvu bebu, jer beba nije ni postojala, ja bih mu rekla da je najveća budala - započela je Dalila i nastavila:

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

- E, moji ljudi, kako istina dođe nakon skoro dve godine, dve godine noćnih mora, raspravljanja o tome da li će iko ikada reći od tih učesnika tog morbidnog čina da nisam kriva i da je sve bilo fejk. Evo dođe i taj momenat! Spade teret i kamen sa srca. A oni, ti ljudi koji su učestvovali u tome, hoće li moći da nastave normalno? Ili možda bolje pitanje - kako su do sada živeli s tim. Hvala mom suprugu koji je verovao u mene i bodrio me neprestano. Hvala svima vama koji ste verovali i znali da nisam kriva za ubistvo - poručila je Dragojevićeva u Instagram storiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

10.04.2019 08:10

Zaklela se Zemlja Raju, da se tajne sve saznaju.