(VIDEO) Ogavno: Maja usmrdela i uflekala Draganinu trenerku između nogu, a onda je Mina uradila OVO!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar i Mina Vrbaški ogovarale su Maju Marinković. A onda su se zaputile u prostoriju sa garderobom i počele da mirišu svoje stvari i došle do užasnog zaključka! "Zadrugom" kruži danima priča da Maja ne održava higijenu i da je veoma neuredna, pa čak i krade i krišom oblači tuđe stvari.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mina pokazuje Draganine uflekane pantalone...

Dragana je pozvala Minu da priđe garderoberu:

- Dođi u garderober da vidiš- govorila je ona užasnuto.

Dragana je počela da pokazuje stvari Mini i da ih mirišu zajedno, kako bi joj dokazala da je Marinkovićeva nosila njene stvari i da ih je pritom uprljala i usmrdela.

Dragana je optužila Maju da je nosila njene stvari:

- Hoću da vidim, znači nisam ni prala, a ovde mi je pocepala majice ispod pazuha. Maja ima šire kukove, znači da ju je ona nosila!

U jednom trenutku, Mina je uzela jednu Draganinu trenerku, pa pošto je najpre proverila da li ima nekog u sobi, a zatim zatvorila vrata garderobera , prišla je kameri. Tad je pokazala trenerku i fleku koju je, navodno napravila Maja.

Mina je rekla Dragani da njene stvari zaudaraju.

- Dragana, tvoje stvari mirišu - rekla je Mina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

09.04.2019 17:12

Sramaota sta ove devojke rade. Sve se to da oprati, ako postoji zdravstveni problem i to se dâ izleciti, ali me samo zanima kako ce one optati svoj ukaljani obraz.

Odgovori 10 0