(VIDEO) Đoganijeva će odlepiti kad bude videla snimak: Stanija se skinula pred Markom u izolaciji, a njegova reakcija šokirala je mnoge!

Autor:

Zadruga

09.04.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je novi vođa Lepi Mića odabrao ovonedeljne potrčke - Staniju Dobrojević i Marka Miljkovića, Markova devojka Luna Đogani bila je vidno uznemirena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije joj svejedno zbog Stanije i Marka...Đoganijeva...

Kada su počele reklame, Luna se odmah obratila Miljkoviću, te mu jasno stavila do znanja da joj nije prijatno što će narednih sedam dana provesti u izolaciji sa Stanijom.

Bilo kako bilo, nije imala mnogo izbora, već je morala da prihvati tu činjenicu, a nakon što se završio "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", Miljković je otišao u izolaciju da spava. 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Marko Miljković...

Malo nakon njega ušla je i Stanija, koja se obukla u pidžamu i legla u krevet. Produkcija je ugasila svetla, ali zgodne obline starlete videle su se i u mraku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Stanija Doborojević...

Svesno ili ne, ona je u jednom trenutku Marku okrenula zadnjicu, a prizor je bio više nego zapanjujući. Na sreću, Marko to nije video jer je bio okrenut ka zidu. A šta bi bilo da se ipak okrenuo, možemo samo da zamišljamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mišo

09.04.2019 10:05

Gledanje je slobodno i besplatno. Pipanje je zabranjeno.