Slučaj prostitucija! Stanija zna mnogo o njima, zato se i plaše: Oglasio se PR tim Dobrojevićeve!

Autor: pink.rs, Republika

Zadruga

08.04.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević imala je sukob sa Sanjom Stanković, a onda i njenom devojkom Jovanom Tomić Matorom. Starleta na sve načine pokušava da dokaže kako je ona paravan svim devojkama koje se bave prostitucijom, a kao dokaz za to navela je da ima mnogo informacija iz spoljnog sveta o tome ko se sa kim druži, ali i šta radi van rijalitija.

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic
Dojadilo joj da je povezuju sa prostitutkama...

Ovo je pogodilo mnoge učesnice sa kojima je starleta došla u sukob, pa su je oštro napale. Ovim povodom oglasio se njen PR tim, kodi vodi njena drugarica Tamara.  Ona je istakla da je Staniji preko glave lažnih optužbi o prostituciji, zbog čega više ne želi da ćuti i prikriva one devojke koje se, kako kaže, time stvarno bave.

- Sanja odlično zna šta je sve Stanija rekla i koje joj je pitanje postavila, šta je time htela da joj kaže, zato smo gledali onakvu njenu reakciju, zato što ju je pogodila istina! Te devojke uđu u rijaliti, prave se lude i prave se kako su svetice, a i te kako postoje ljudi koji sve znaju. Ovaj grad je mali. Odlično se zna ko se u kakvim društvima kreće, kakve devojke tu dolaze. Sanja je odreagovala tako, pogodila je istina, ima ona svašta iza sebe, a Staniji je savest čista. Stojim iza svega što je rekla, znam mnoge stvari - izjavila je Stanijina drugarica. 

RepublikaFoto: instagram.com/stanijadobrojevic/instagram.com/ana_korac
Mnoge devojke koriste Staniju kao paravan...

Tamara je otkrila da je Dobrojevićeva ušla odlično pripremnljena i naoružana informacijama o svim rijaliti učesnicama, ali i da iste čuva kako bi ih iznela u određenom trenutku, ako to bude potrebno. 

- Beograd je mali, mnoge stvari se znaju. Stanija je ušla i te kako pripremljena. Međutim, meni prvoj je rekla da neće nikog da napada tim informacijama kojima barata, već će se odnositi prema njima u skladu sa dešavanjima u "Zadruzi". Međutim, konflikt Sanja - Matora - Ana traje već duže vreme. I one su Staniji izgovarale ružne stvari, sinoć je puklo to, pa je iznela te stvari spolja. Ima ona informacije i o drugim učesnicima - priznala je članica starletinog PR-a.

Matora je tokom svađe pljunula u lice Staniju, a to ponašanje zgrozilo je Tamaru.

- Meni je to primitivno, malograđanski, dno dna. Priča da je gradska faca, šmeker, samu sebe tako naziva, a sinoć je pokazala da to nije. I to mi je neka vrsta nemoći, ne može da se odbrani verbalno. Sve je rekla sinoć o sebi - zaključila je Tamara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mika

08.04.2019 23:14

Samo neko ko je u tom poslu, zna mnogo o prostituciji. Stanija hoće sve da tuži koji je nazivaju prostitutkom. A kada ona druge naziva bez dokaza? Nisu dokazi tračevi.

Odgovori 10 0
Mišo

09.04.2019 10:29

@Mika - Stanija previše sebi pridaje značaj. Jeste nekada bila lepotica i zgodnica, ali njeno vreme je proslo. Sada je usedelica koja je promenila veliki broj momaka i svima našla neku manu.

Siniša

09.04.2019 06:18

Stanija preti tužbom ako neko kaze da je prostitutka. A ona, bez dokaza, vredja druge devojke. Treba i ona da očekuje tužbe.

Odgovori 10 0
psihijatar

09.04.2019 09:27

Ona ima ''tim''???? Hahahahhaha pa kad toliko znaš, onda si i ti prostitutketina