Napraviće Davidu pakao od života: Aleksandrina drugarica otkrila veliku istinu o ulasku u "Zadrugu"!

Autor: Alo.rs

Zadruga

08.04.2019

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče u toku dana dogodio se incident između Davida i Aleksandre, a sve je eskaliralo fizičkim obračunom. Obezbeđenje je hitno moralo da reaguje kako bi sprečilo još veći haos.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Rešila da mu zagorča život...

David i Ana su se žestoko posvađali kada su gledali njihove zajedničke fotografije, koje im je produkcija pustila u programu uživo. Pale su teške reči među njima, Subotićeva je bivšeg dečka nazvala muškom sponzorušom, dok je nju David nazvao dro*etinom. Ukućani su bili zaprepašćeni njihovim ponašanjem, a dok je Dragojević divljao po kući Ana ga je smirivala. Ipak, na kraju je David kažnjen ovonedeljnim honorarom zbog nasilničkog ponašanja. 

Većina zadrugara je stala na Aleksandrinu stranu, dok su drugi komentarisali da je ga je namerno provocirala.

Zgrožena Davidovim ponašanjem, Subotićkina drugarica je potvrdila da je Aleksandra sve namerno uradila, kako bi isprovocirala Davida i pokazala svima njegovo pravo lice.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksandra svakodnevno dovodi Davida do ludila...

- Aleksandra je bila mnogo povređena kada ju je David pred milionima prevario sa Anom. Ona je patila, plakala je meni danima na ramenu, tešila sam je, govorila joj da će naći nekog ravnog sebi i da je on nije vredan. Džaba je sve bilo, ona je ponavljala da nju David i dalje voli, i da nema šanse da mu se svidela neka druga devojka jer njoj govorio da je ona jedina žena za njega na svetu, da nikada neće drugu pogledati. Ipak, sve se izjalovilo onog momenta kada je Aleks diskvalifikovana - započinje priču l Aleksandrina dobra drugarica i nastavlja:

- Ona nije mogla da prepozna Davida, to nije bio onaj čovek sa kojim je bila dve godine u vezi. Gledala je svakodnevno Zadrugu, pratila svaki njegov pokret, ali je stalno ponavljala da on glumi i da ne može da veruje ko je on zapravo. Rekla je i da će uraditi sve kako bi ga raskrinkala pred zadrugarima i gledaocima, i znam sigurno da ga je sinoć namerno provocirala kako bi on pokazao svoje pravo lice. Mislim da je delimično i uspela, jer je on pokazao koliki je "muškarac" kad je zbog sitnice nasrnuo na nju, a nekada joj se kleo na večnu ljubav - rekla je drugarica i dodala:

- Iako tvrdi da je veridba bila lažna, postoje dokazi da nije. Verujte, Aleks se vratila u Zadrugu jača neko ikada. Samo postepeno, svi će videti ko je David Dragojević - rekla je sa osmehom na licu Subotićkina drugarica. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mika

08.04.2019 15:42

Aleksandra je najveći lažov i manipulator.

Odgovori 14 3
Koki

09.04.2019 04:11

Bravo Aleksandra ,razotkri pravo lice "velikog "muskarčine!

Odgovori 2 10
psihijatar

09.04.2019 09:23

Došla da se osveti, to je problem,ali će je tek produkcija uništiti, a ona glupa ne zna to