Šok: Aleksandra se poverila Dorotei kakav je David bio u vezi, pa otkrila OVO!

Autor:

Zadruga

08.04.2019

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić se u rijaliti "Zadrugu 2" vratila kako bi razrešila odnos sa svojim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem koji ju je javno prevario sa Anom Korać.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ, Prntscreen
Aleksandra i David...

Njih dvoje skoro svakodnevno imaju žustre rasprave koje nikako ne vode u smeru da izglade odnos.

Prošle noći, Aleksandra se osamila sa Doroteom Jovanović u pabu kako bi joj se poverila kroz šta je sve prošla u vezi sa Davidom, a plavuša joj je dala i svoje mišljenje.

- Traumatično je Sandra biti u ovakvoj vezi, to što pre mora da se reši. Ti moraš da pokažeš da žena mora da nastavi dalje. Ti si veoma emotivno uništena osoba. Ovo treba da gledaš kao školu koju si skupo platila - pričala je Dorotea. 

RepublikaFoto: instagram.com/___californication
David Dragojević...

- Da, tako je. Vaza kad jednom pukne ona ista nikad ne može da bude. Ako je neko oprezan, onda sam to ja, ne samo prema muškarcima. Ja se prvih mesec dana ni sa kim nisam družila. On se u dosta situacija poneo kao zaštitnik - dodala je Aleksandra.

- On ti je isprao mozak na veoma perfidan način. Njemu se potrefilo da može tako sa tobom jer si ti emotivna. Ti nisi iskusna, očekuješ samo neke dobre stvari - pričala je Dorotea.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dorotea Jovanović, saoseća se sa Aleksandrom...

- Moj prvi momak je bio mlađi od njega. Ti prethodni momci su mene vodili kroz život. Ja sam navikla da je muškarac taj koji vodi sve, da ne može ništa loše da mi se desi, jer su oni stariji od mene i iskusniji. Taj Saša sa kojim ja imam dete je tada prema meni bio savršen. Znao je kako da se postavi prema meni. David nije tip muškarca koji bi mene privukao napolju, to on zna. On nije taj psihički sklop. On jeste zanimljiv, ali nije bio moj tip. Bez obzira na to što on ima 30 godina, on je klinac, on ne ume da razmišlja. Mi kada smo krenuli u vezu on je bio takav klinac. Svidelo mi se to što me je prihvatio sa vrlinama i manama, ništa mi nije zamerao. Njegova majka je savršena žena. Ja mislim da se on pored mene osećao kao manje muško. To sam primetila kada je u pitanju zarada, a na sve to sam i ja ovakva - poverila se Subotićeva Jovanovićevoj: 

- Kompleks niže vrednosti. Podsvesno ti se svetio zbog toga što je on manje dominantan od tebe. On je osećao nešto, ali nije voleo te tvoje osobine - pričala je Dorotea. 

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Subotićeva i David nekada...

- Ja odlazim u Novi Sad, odlazim u nešto nepoznato. Prihvatam skroman način života, menjam se, ne tražim ništa, a do tada sam baš lepo živela. Momci su meni uvek kupovali. On meni kaže da neće ništa da mi kupi dok ne shvati da sam ja to zaslužila. Ja sam napustila svoj život i otišla u Veternik. Ostavila prijatelje i društvo, dovela tamo svoje dete. Ja sam se zaljubila kao tetreb. Kupovao mi je za rođendan torte, ruže. Meni David nikad nije puno poklanjao, ali tako mi je nešto značilo šta god da mi pokloni. Naš odnos je bio veoma čudan, ali sam to prihvatila zbog te ljubavi - nastavljala je Subotićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mile

08.04.2019 10:21

Aleksandra lepo laže. Pri tome izgleda kao malo nevaspitano dete. Laže pa misli i ona da je istina.

Aleksa

08.04.2019 11:25

Kako glup razgovor. Aleksandra ima drugog "dečka švalera" u Novom Sadu.