Šok! Skočio na Aleksandru: David potpuno poludeo!

Autor:

Zadruga

07.04.2019

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i David Dragojević danas su ušli u žestoku raspravu, a u jednom trentuku zadrugar je potpuno izgubio kontrolu i skočio na bivšu devojku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Prikazali njihove najlepše trenutke... David i Aleksandra

Sve je počelo danas dok su učesnici "Zadruge" dobili priliku da se prisete nekih od uspomena iz svog života, a snimci koji su dočarali sve lepe trenutke iz života Davida Dragojevića izazvali su pravi haos u Beloj kući!

S obzirom na to da je na većini video snimaka Davida Dragojevića i Aleksandra, njih dvoje su ušli u šestoku raspravu.

- Pogodilo me to sa bratom. On mi fali, ćale. A to što se tiče Aleksandre, to je kad smo bili na moru. Proveli smo neke dane zajedno kad ja nisam bio u Americi i to je to. Mi smo bili zajedno, rekao sam da ona nije htela da se menja kako spolja tako i pre nego što smo ušli ovde. Ne da ti da pričaš, ni da dođeš do reči. Nije htela da se menja, poštovao sam je kao čoveka. Poštovao sam nju i njenu ćerku. Mungose, čim uzmeš telefon sve da obrišeš - rekao je David.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ponovo se posvađao sa Aleksandrom... David

- Sve je obrisano - rekla je Aleksandra.

- Emocija je bilo, ali smo se po mom povratku svađali. Meni je sestra govorila da se ne svađam, mi smo se konstantno svađali - rekao je Dragojević.

Zbog ovih komentara došlo je do rasprave, a bivši par se ponovo posvađao zbog novca i glasina o tome ko je kome šta kupovao dok su bili zajedno.

- Ona je meni kupila kartu, ja ne znam ni mejl da koristim. I ovo sa Anom je lažno, isto. A ti, ti si jedno smeće! Ljuba je po meni udarala kako je stigla, udarala je na mene i po lajvovima i svuda. Ja kad sam bio u Americi, mi smo se svađali. Kad sam se vratio mislio sam da će se to popraviti. Ovde smo se svađali, sve mi je branila! - bio je ironičan David.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Provocirala Davida... Aleksandra

- U rijalitiju je sve pravo, a onda izađe napolje i sve bude lažno, okej. Lagao si mene. Gadiš mi se. Aleksandra Dragojević značilo je da me je verio, a sa fanovima je dogovarao svadbu - dodala je Aleksandra.

Ana Korać pomno je slušala sve šta su sve njih dvoje izjavili, pa otkrila šta je njoj David rekao u poverenju.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nasrnuo na nju... David gurnuo Aleksandru

Rekao mi je da su se verili zbog fanova, to je bilo lažno. A, što se emocija tiče rekao mi je da su postojale - otkrila je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Obezbeđenje reagovalo...

Ubrzo je usledila prava drama, kada je David pokušao da nasrne na Aleksandru, zbog čega je kažnjen dvonedeljnim honorarom, a potom hitno prebačen u zatvor - haos i dalje traje, pratite uživo na Pinku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Tamara

07.04.2019 15:54

Koliko je odvratna i pokvarena ova Aleksandra. Jedno debelo zlo.

Odgovori 64 16
Goran

07.04.2019 17:33

@Tamara - Jel zlo zato što iznosi istinu, pa dečko je odvratni lažov

Odgovori 10 41
Petra

07.04.2019 19:09

@Tamara - Olos i nasilnil skace samo kada treba da se otkrije istinam. Sram te bilo sta branis, verujem da ju je koristio, verujem da ga je interesovala ona do poslednjeg dinara.

Odgovori 4 37