Kaluđerica u strahu od Subotića: Niko ne sme da kaže istinu o njima, plaše se za svoju bezbednost!

Autor: alo.rs

Zadruga

07.04.2019

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije trenutno najaktuelnije zadrugarke Aleksandre Subotić iz Kaluđerice nemaju baš lepe reči za svoju sugrađanku. Dok se pojedini iz kurtoazije uzdržavaju od komentara, drugi kažu da je ne poznaju, a treći da ne žele da zbog onoga što bi rekli, a zaista misle, kasnije imaju problema.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandra Subotić

- Aleksandra je fina, uvek se ljubazno javi i divna je komšinica. Dobra je i majka. Ja o njoj mislim sve najbolje i to joj isto želim. Navijam za nju, neka uzme pare, kad je već ostala bez Davida. A što se njega tiče, nije zaslužio ni komentar - rekla je za "Alo!" Biljana, prva komšinica Aleksandre Subotić, koja živi u kući preko puta Subotića.

Da li je zaista mislila tako ili se vodila onim "o komšijama sve najbolje", svedoče i komentari ostalih žitelja Kaluđerice. Na primer, zaposleni na obližnjoj pijaci nisu imali tako lepe reči.

- Ne želimo da pričamo ni o Aleksandri ni o Čabarkapi, ni o Subotićima uopšte. Ne poznajemo ih i nema potrebe da o njima govorimo. Nemojte nas da pitate ništa - rekle su u startu žene.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Karađorđe Subotić

- Niko nije lud da o njima kaže ono što zaista misli. Malo je ovo mesto, sve se zna i svi se poznaju. Šta nama treba da sutra imamo problema? Zbog koga, zbog nje? Nismo lude - rekle su žene gotovo uglas. 

Dok su o Čabarkapi i Karađorđu rekle sledeće:

- Niko od tih Subotića nije normalan. Non-stop su po zatvorima i problematični su. Baš kao i Čabarkapa, koji s njima ima neraščišćene račune. Viđamo njenog strica Srboljuba, on dolazi često. Kulturan je i fin čovek. Ostali nisu za komentarisanje. Jedina normalna osoba iz te porodice jeste Aleksandrina sestra Gorana, ali ona se odrekla njih svih. Napustila je kuću i živi s dečkom. Normalna je i kulturna, fina, školovana... O njoj sve najlepše možemo reći. O njenoj sestri ne - kažu komšinice iz Kaluđerice.

Olivera, gospođa koja živi preko puta Aleksandrine ulice, rekla je da "Zadrugu prati samo zbog svoje komšinke:

- Želim joj da pobedi i da obezbedi sebe i dete. Žao mi je što joj se ovo desilo s Davidom. Ona baš nema sreće u ljubavi. Znam da je divna majka. Sećam se i kad se porodila, a mala Magdalena je bila baš mala, kako ju je privijala na grudi i bila brižna i nežna prema njoj. Nju je njena majka ostavila, pa je možda ona zbog toga dobra majka svojoj ćerki - kaže Olivera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading