(VIDEO) Je*o je Lepi Mića: Miki urnisao Staniju!

Autor: alo.rs

Zadruga

06.04.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćnjeg programa u "Zadruzi" došlo je do žestoke svađe između Mikija Đuričića i Stanije Dobrojević, kada je on nju optužio da brani Aleksandru Subotić samo zato što je u lošim odnosima sa njenom majkom, Ljubom Pantović.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Svađa Mikija i Stanije...

- Vidim šta radiš! Je*em ti dedu! Zašto si imala potrebu da govoriš da sam Indijanac. Moje mišljenje je da mrziš Ljubu i da zato voliš Aleksandru. To je moje mišljenje! - govorio je Miki, a zatim je dodao:

-Ološ jedan, je*ao je Mića da je je*ao! Prevarant! Druži se ona sa Karađorđem, sa ku*com se mojim druži!

- Ljuba je mene nazivala ku*vom, a ne ja nju! Prespavaš pola rijalitija, pa onda dođeš da me gaziš. Čak da nisam dobra sa Aleksandrom, imala bih isto mišljenje. David je prevario, majka joj u rijalitiju i slika se gola... To je moje mišljenje! - govorila je Stanija.

Celu raspravu pogledajte u nastavku:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Tanja

06.04.2019 10:57

Izbacite nasilnika. Sve žene drhte zbog njega.

Odgovori 33 1
Mišo

06.04.2019 11:48

Miki je nasilnik i agresivac. Svi ga se plaše. Najviše žene. Ženomrzac. Nasilno traži da sve bude po njegovom. Ovo je neizdrživo. Kada bi pitali zadrugare da se tajno izjasne od koga se plaše svi bi kazali od Mikija.

Odgovori 31 1